HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankaraspor milli futbolcusu Sedat Yüce'nin cesedi bulundu

Girdiği denizde kaybolan milli futbolcudan üzücü haber.

Ankaraspor milli futbolcusu Sedat Yüce'nin cesedi bulundu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dün 3 arkadaşıyla birlikte tatil yaptığı otelin plajında girdiği denizde kaybolan Ankaraspor'un milli futbolcusu 20 yaşındaki Sedat Yüce'nin cesedi Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bağlı dalış ekipleri tarafından saat 7:45 te bulundu.

Dalgıçlar milli futbolcuyu denize girdiği otelin 50 metre uzağındaki bir iskelenin altında buldu.

Futbola Amasya'da başlayan ve daha sonra Samsunspor'un altyapısında futbol hayatını sürdüren genç futbolcu, son olarak Ankaraspor'a transfer olmuştu.

Sedat Yüce, 2013 Akdeniz Olimpiyatları'nda U19 Milli Takımı'nda da forma giymişti.

Bu arada Sedat Yüce, en son 2 Haziran'da tatil yaptığı Antalya'nın Alanya ilçesinden attığı tweet'te "Alanya yanıyor" ifadesini kullanmıştı.

Ankaraspor'da oynayan 1994 doğumlu futbolcu Sedat Yüce 20 yaşındaydı.

Antalya Sahil Güvenlik Grup Komnutanlığına bağlı T.C. Sahil Güvenlik Botu, SAGET Timi ve dalış ekipleri tarafından bulunan Sedat Yüce'nin cenazesi morga kaldırıldı.

PTT 1. Lig takımlarından Ankaraspor'un 3. lig ekiplerinden Keçiörengücü'ne kiraladığı 20 yaşındaki milli futbolcu Sedat Yüce, 5 Haziran'da arkadaşlarıyla girdiği denizde kaybolmuştu.

‘GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BATTI’

Takım arkadaşı Samet Polat, “Dalgadan dolayı bir ara el ele tutuştuk. Dalgalar artınca Sedat panikledi ve elimi bıraktı. ‘Panik yapma, sakin ol’ diye uyardım. Bir anda suyun dibine doğru gitti. Bana sarıldı ve birlikte dibe battık. Ben tekrar yüzeye çıktım, ancak Sedat gözümün önünde kayboldu” demişti.

Sedat Yüce'nin cenazesi, yarın memleketi Amasya'nın Kızılcahamam Köyü'nde öğle vakti kılınacak namazdan sonra toprağa verilecek.

CENAZE AMASYA'YA GÖNDERİLDİ

Alanya'dan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirilen milli futbolcu Sedat Yüce'nin cenazesi, otopsisi yapıldıktan sonra, saat 14.30'da babası İsmet Yüce ve amcası Kamil Yüce'ye teslim edildi. Yüce'nin cenazesi, gözyaşlarıyla Adli Tıp Morgu'ndan alınarak yarın toprağa verileceği memleketi Amasya'nın Büyükkızılca Köyü'ne gönderildi.

OTELE DAVA

Adli Tıp Kurumu Morgu önünde gözyaşı döken baba İsmet Yüce, "Oğlumu kendi ellerimle 10 günlük tatil için Alanya'daki otele ben gönderdim" dedi.

Otelden davacı olduklarını belirten amca Kamil Yüce de, "Jandarmaya verdiğimiz ifadede, otelden davacı ve şikayetçi olduğumuzu belirttik. Çünkü otelin plajında sadece ikaz bayrağı bulunuyor, bunun dışında güvenlik yok. Uyarıcı bayrağı insanlar bilmeyebilir. Bu gibi tehlike arz eden havalarda güvenlik tedbirlerinin daha da artırılması gerekir" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler