HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne ve babasını öldürdü

50 yaşındaki Yüksel Pişkin ve eşi 48 yaşındaki Nilay Pişkin'in cinayet şüphelisi oğulları 32 yaşındaki Ali İhsan Pişkin hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldıç

Anne ve babasını öldürdü

Adana'da oturdukları villanın mutfağında sırtlarından bıçaklanarak öldürülen avukat 50 yaşındaki Yüksel Pişkin ve eşi 48 yaşındaki Nilay Pişkin'in cinayet şüphelisi oğulları 32 yaşındaki Ali İhsan Pişkin hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Geçen 23 Ekim'de merkez Çukurova İlçesi Kurttepe Mahallesi Gondol Sitesi'ndeki villanın mutfağında, avukat Yüksel Pişkin 37 bıçak darbesi, eşi Nilay Pişkin de 48 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili birinci derece şüpheli olarak gözaltına alınan çiftin birlikte yaşadığı oğulları Ali İhsan Pişkin ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre akşamdan olayın ortaya çıktığı saate kadar eve giren kimseye rastlanmaması, kapı ve pencerelerde zorlama olmaması nedeniyle şüpheli sıfatıyla sorgulanan Pişkin, anne ve babasını öldürdüğü iddialarını reddetti. Evde kanlı eşofmanı ile kanlı çorabı bulanan Pişkin, polisin diğer tüm sorularını yanıtsız bıraktı. Tutuklanan Pişkin, mahkeme koridorlarında, "Delil yok, bir şey yok, gören yok duyan yok niye beni suçluyorlar bilmiyor" diye tepki gösterdi.

KAN LEKESİ AÇISI UYUMLU

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. İddianamede, banyodaki kirli sepetinde bulunan eşofman altında çok sayıda kan lekesi bulunduğu belirtildi. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Biyoloji İhtisas Dairesi'nce hazırlanan raporda, kan örneklerinin Nilay Pişkin'e ait olduğu vurgulanırken, kan lekelerinin açısı ile olay yerindeki kan lekelerinin açısı birlikte değerlendirildiğinde, eşofmanı giyen kişinin olay yerinde olduğu ve bu eşofmanı Ali İhsan Pişkin'e ait olduğunun kabul edildiği vurgulandı. Pişkin'in 2 parmağında kesici bir aletin sıyırması sonucu oluşmuş yara olduğuna dikkat çekilirken, odasında bulunan kanlı peçetede ise kendisine ait kan bulunduğu belirtildi.

'BOZUK PARA YOK' DEDİ CEPLERİNDEN BOZUKLUK ÇIKTI

İddianamede sitenin güvenlik görevlisi ile olay günü eve gelen kuru temizleme şirketi çalışanının ifadelerinde ise olağan dışı bir durum gözlendiğine de yer verildi. Kuru temizleme şirketi çalışanın Nilay Pişkin'in acil istediği kıyafetlerini getirdiği sırada kapıyı açan Ali İhsan Pişkin'in nefes nefese olduğu, 15 TL'lik ücreti bozuk olmadığı gerekçesiyle 100 TL vererek ödeme istediği, bir ara içeri girip çıktıktan sonra babasından da bozuk olmadığını söylediği ancak yapılan incelemede ise hem Yüksel Pişkin hem de şüpheli Ali İhsan Pişkin'in üzerinde bozuk para bulunduğu vurgulandı. Pişkin'in saat 05.40'da polisi arayarak anne ve babasının cesedini bulduğunu söylediği, güvenlik kamerası görüntülerine göre, bundan 5 dakika sonra da sitenin güvenlik görevlisinin yanına giderek anne ve babasını kanlar içinde bulduğunu anlattığı, zaman dilimine göre değerlendirildiğinde üzerinde yatak kıyafeti olması gereken şüphelinin kont pantolonlu, montlu ve spor ayakkabılı olduğu kaydedildi.

Ali İhsan Pişkin'in otomobille hava almak için siteden ayrıldığı ve Pişkin'in aracına benzen bir aracın Çatalan Köprüsü'ne gelerek sürücüsünün araçtan inip köprü korkuluklarına yürüyüp geri geldiği an güvenlik kameralarına yansıdığı belirtildi.

Savcı, Ali İhsan Pişkin hakkında anne ve babasını öldürme suçundan iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Ali İhsan Pişkin önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler