HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asker uğurlamasında pompalı deşhet

Bağcılar’da, asker uğurlama eğlencesi sırasında çıkan kavgada her ikisi de 23 yaşında olan Kadir Özkan ile Sinan Çaydemir pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, Yıldıztepe Mahallesi 32 /5 sokak üzerinde dün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Kadir Özkan ile Sinan Çaydemir bir arkadaşlarının asker uğurlama eğlencesine katıldı. Sokak üzerinde yapılan eğlence sırasında bilinmeyen bir nedenden dolayı Kadir Özkan ve Sinan Çaydemir, bir grup ile kavga etti. Kavgaya karışan bir kişi elindeki pompalı tüfekle gelerek Kadir Özkan ile Sinan Çaydemir’e doğru ateş etti. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kanlar içinde yere düşen Kadir Özkan ve Sinan Çaydemir kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Kadir Özkan ile Sinan Çaydemir’in cenazeleri Ali Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Sinan Çaydemir’in amcası Mustafa Çaydemir, “Bildiğim kadarıyla asker eğlencesine katılıyorlar. Daha sonra tartışmaya başlıyorlar. Tartışan kişi bir süre sonra silahla geliyor. Ateş ederek kaçmış. Çok üzgünüz" dedi.

Olayı gören mahalle sakinleri ise, silah seslerinden korkarak olay yerinden kaçtıklarını söylediler. Sinan Çaydemir ve Kadir Özkan’ın ölümüne sebep olan saldırganın yakalanması için polis inceleme başlattı. (DHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler