HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayrampaşa'da cinayet: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Bayrampaşa'da, gece yarısı iki kardeşin, kimliği belirsiz kişilerce bıçaklandığı, olayda bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, gece saat 23.00 sıralarında Terazidere'deki 60'ıncı Yıl Caddesi üzerinde bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, Terazidere Parkı'nda oturan Mikail ve Mustafa Güler kardeşler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına hedef oldu.

İlk olarak vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılan Mikail Güler'e (34), vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Güler, 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen ambulansta hayatını kaybetti. Göğsünden yaralanan ağabey Mustafa Güler (37) ise bölgeye sevk edilen ikinci bir ambulans ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yoğun bakıma alınan Mustafa Güler'in hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

Polis, hastanede geniş güvenlik önlemi alırken, cinayeti araştıran ekipler ise olay yerinde saldırıda kullanıldığı saptanan iki ayrı bıçak buldu.

Diğer yandan, cinayeti gördükleri ileri sürülen bazı kişilerin de gözaltına alındığı öğrenilirken, cinayetin nedenleri üzerinde araştırılıyor.

Polis, cinayeti işleyen faillerin yakalanması için soruşturma başlattı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler