HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beykoz'daki cinayette yeni gelişme

Beykoz'da restoranda işlenen cinayetin ardından gözaltına alınan Hüseyin Mert Saral'ın, Büyüksarıoğlu'nu İtalya'da öldürülen babasının yerini ihbar ettiği iddiasıyla vurduğunu söylediği öğrenildi

Beykoz'da Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'nu vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin Mert Saral'ın, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri sürüyor.

Anadoluhisarı'ndaki bir restorana giden Saral, 12 yıl önce İtalya'nın başkenti Roma'da öldürülen babası Hüseyin Saral'ın yerini hasımlarına söylediğini iddia ettiği Mehmet Ali Büyüksarıoğlu ile karşılaştı. Hüseyin Mert Saral'ın, babasının dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı İkbal Nur Büyüksarıoğlu'nun ağabeyi olan Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'nu silahla vurarak öldürdüğü bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olan Saral'ın, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildiği öğrenildi.
Polisin, saldırıyla ilgili başlattığı çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Hüseyin Mert Saral’ın saldırıyı babasının ölümünün 12’nci yıldönümüne 1 gün kala gerçekleştirmesi dikkat çekti.

12 YILLIK HUSUMET

İtalya’nın başkenti Roma’da 31 Ocak 2005’te düzenlenen saldırıda Sarallar Grubunun önemli isimlerinden Hüseyin Saral çapraz ateşe tutulmuştu. Daha önce Şahin’ler Grubu ile husumeti bulunan Hüseyin Saral o olayda yaşamını kaybetti. Hüseyin Saral’ın cenazesi başından intikam yemini eden Sarallar Grubu ile Şahinler arasında bu olay sonrasında 12 yıldır devam eden husumet bulunduğu biliniyor. Nişantaşı’nda 2015 yılında, Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin’in öldürülmesiyle, husumet alevlenmiş, Şahinler Grubu, bu cinayete karşı, 3 kişiyi öldürmüştü. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, iki grup arasında kanlı bir çatışma yaşanacağını belirlemiş ve geçtiğimiz ay operasyon düzenlemişti. Her iki gruptan 50’ye yakın şüpheli yakalanmıştı. Çok sayıda silah ele geçirilmişti.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler