HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bonzai içerken fotoğraflarını paylaştı tutuklandı

Bursa'da geçtiğimiz günlerde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 yaşındaki genç, sosyal paylaşım sitesinde bonzai içerken çektiği fotoğrafları paylaşınca tutuklandı.

Bonzai içerken fotoğraflarını paylaştı tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 gün önce uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yaptı. Yaklaşık 1 aylık çalışmalar neticesinde saat 05.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Meydancık, Yeşil, Selimzade, Hacıseyfettin, merkez Osmangazi ilçesinde de Ebuishak, Elmasbahçeler ve Kayhan mahallelerinde 12 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Çevik kuvvet, özel harekat ile narkotik köpeği Alfa ve çok sayıda sivil polisin katıldığı operasyonda her yer didik didik aranırken, Alfa, kalorifer peteklerinin arasına saklanmış bonzaiyi buldu. Operasyonda 12.4 gram esrar, 16.1 gram bonzai, 21 adet sentetik ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

OPERASYONDA GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 15 yaşındaki D.K.'nın bilgisayarını inceleyen ekipler, gencin sosyal paylaşım sitesi üzerinden bonzai içerken paylaştığı fotoğrafları tespit etti. Yatağında uyuma numarası yaparken gözaltına alınan gencin, emniyette 13 suç kaydığı olduğu ortaya çıktı. ‘Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen genç tutuklandı. Ayrıca D.K. dışında operasyonda gözaltına alınan 17 kişiden 14'ü tutuklandı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler