HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boya firmasının 8 Mart reklamı izlenme rekorları kırdı

Bir boya firmasının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü reklamı dün akşam TV'lerde aynı anda yayına girmesiyle birlikte büyük beğeni topladı. İzlenme rekorları kıran reklam filmi sosyal medyada gündem oldu.

Boya firmasının 8 Mart reklamı izlenme rekorları kırdı

Sosyal medya Filli Boya'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü reklamını konuşuyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çekilen reklam filmi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Anadolu insanıyla çekilen klipte kadınların önemi ‘Kadın olmadı mı dünyada hayat olmaz’ sözleriyle öne çıkartıldı.

İŞTE SOSYAL MEDYANIN KONUŞTUĞU O REKLAM FİLMİ:

ÇEKİLEN KLİPTE ‘ATATÜRK’ VURGUSU!

Türkiye’nin kanayan yarası olan kız çocuklarının okutulmaması, çocuk gelin, kadına şiddet konularına değinen klip çok kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Çekilen klipte Anadolu kadının söylediği “Benim burada konuşmam, benim çalışmam her şeyi Atatürk’e borçluyum” sözlerle Atatürk’ün kadınlara verdiği öneme de vurgu yapıldı.

ÖZGECAN ASLAN İÇİN

Daha önce de Mersin'de vahşice katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için ekranları karartan ve şirket binasını siyah örtü ile kaplayan firma ülkenin kanayan yaralarına bir kez daha değinmişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler