HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cezaevinde taciz davası

Samsun'da cezaevinde bir tutuklunun tacize uğradığını iddia ederek şikayetçi olması üzerine açılan davaya başlandı.

Samsun Kapalı Cezaevi'nde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan B.İ. adlı genç, koğuşta yatak sıkıntısı yüzünden aynı yatağı paylaştığı bir başka suçtan hükümlü olan K.K.'nin kendisini elle tacizde bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Olayla ilgili K.K. hakkında "cinsel saldırı" suçundan dava açıldı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada B.İ., "Hastaydım. Koğuşta yatacak yatak yoktu. Üşüdüğüm için bir gece K.K. ile aynı yatağı paylaştım. Beni elle taciz etti. Bu olaydan sonra psikolojim bozuldu. Geceleri uyuyamıyorum. Şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen K.K. ise, "3.5 yıl boyunca aynı koğuştayım. 16 kişilik koğuşta 21 kişi kalıyoruz. Yatak sıkıntısı var. B.İ., epilepsi hastası ve takıntıları var. Koğuşa yeni geldi. Yatacak yeri yoktu. 'Ağabey hastayım, üşüyorum' deyince yatağımı paylaştım. Diğer arkadaşlar yanlarına kabul etmediler. Benim ayakucumda yattı. Cezaevinde aynı yatakta 3 kişi yatanlar var. Bu olaydan dolayı bütün koğuşun tanık olarak dinlenmesini istiyorum. B.İ., koğuşa ilk geldiğinde, 'Abi cezaevinde adam şişliyorlarmış, tecavüz ediyorlarmış' diye takıntısı vardı. Biz kendisiyle konuşup rahatlattık. Koğuşta kendisinden şikayet gelmeye başladı. Ben koğuş mümessili olduğum için kendisini uyarmıştım. Bana iftira atılıyor" şeklinde konuştu.

Aynı koğuşta kalan O.E. ve Y.Ç. adlı gençler de tanık olarak verdikleri ifadede, K.K. ile uzun süredir aynı koğuşu paylaştıklarını ve böyle bir olaya karışmasının mümkün olmadığını söylediler.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler