HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çiçek toplayan kız feci şekilde can verdi

5 yaşındaki küçük kız çocuğu yoldan geçen şehirlerarası yolcu otobüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Çiçek toplayan kız feci şekilde can verdi

Bayrampaşa’da annesinden habersiz evden çıkıp otoban kenarındaki çiçekleri toplamak isteyen 5 yaşındaki küçük kız çocuğu yoldan geçen şehirlerarası yolcu otobüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Gülbahar İlhan adlı küçük kızdan geriye ise en son giydiği ‘pembe ayakkabıları’ kaldı.

Olay, Bayrampaşa Yeni Hal Yolu TEM Edirnekapı-Rami sapağı üzerinde dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 5 yaşındaki Gülbahar İlhan, oyun oynamak ve çiçek toplamak amacıyla otoban kenarındaki evinden çıktı. Ailesinden habersiz yol kenarındaki bayıra gelen küçük kız, bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle TEM bağlantı yoluna indi. Bir anda yoldan geçen onlarca aracın ortasında kalan küçük kız, o sırada süratle yoldan geçen 34 BM 733 plakalı pikap çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan küçük kıza, bu sırada arkadan gelen 59 RF 700 plakalı şehirlerarası bir yolcu otobüsü çarptı. Küçük kız, otobüsün altında ezilerek feci şekilde can verdi.

Kazaya karışan araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, küçük kızın üstünü örterek kazayla ilgili inceleme başlattı.

KÜÇÜK KIZDAN GERİYE PEMBE AYAKKABILARI KALDI

Küçük kızdan geriye en son giydiği pembe ayakkabıları kalırken, olay yerine gelen Gülbahar’ın yakınları kazanın şokunu yaşadı. İşçi olduğu öğrenilen baba Remzi İlhan’ın bir süredir memleketinde olduğu öğrenilirken kaza haberi üzerine İstanbul’a gelmek üzere yola çıktığı belirtildi. Küçük kızın annesi Havva İlhan ise kazanın ardından fenalık geçirdi. Havva İlhan, yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırılarak sakinleştirilmeye çalışıldı.

Gülbahar İlhan’ın dayısı Ahmet Duman, “Çiçek toplamaya gelmiş buraya. Oradan yuvarlanarak buraya düşüyor. Ondan sonra arabalardan korkuyor ama arabaların altında kalıyor. Ben işteydim, telefonla aradılar” dedi.
KAZA NEDENİYLE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Kaza nedeniyle trafik durma noktasına gelirken bölgeye sevk edilen trafik ekipleri ulaşımı tek şeritten vermeye çalıştı. Küçük kızın cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme çalışmalarının ardından cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÜLBAHAR, YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANCAK

Remzi-Havva İlhan çiftinin üç çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenilen Gülbahar İlhan’ın yarın kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler