HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet zanlısının yakınları polise pompalı tüfek ve taşla saldırdı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde cinayet zanlısı olduğu iddia edilen bir kişi, saklandığı evden kaçarken polis tarafından yakalandı.

Cinayet zanlısının serbest bırakılmasını isteyen yakınları, polise pompalı tüfek ve taşlarla saldırdı. Olayda 2 polis memuru atılan taşlar nedeniyle yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Sur ilçesi eski Mardin Yolu üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, cinayet zanlısı olduğu ileri sürülen N.A. isimli şahıs, yakınlarının evinde saklanmaya başladı. Yapılan ihbarı değerlendiren polis ekipleri, şahsın yakınlarının evinde gizlendiğini tespit etti. Zanlıyı yakalamak için eve girmek isteyen polis ekipleri, zanlının yakınlarının engellemesiyle karşılaştı. Çıkan arbedede zanlının yakınları polis ekiplerine pompalı tüfek ve taşlarla saldırmaya başladı. Ekipler, kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Zanlının silahlı olabileceği ihtimaline karşı polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı.

KOVALAMACA SONUNDA ZANLI YAKALANDI

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan ekipler, zanlının evin arka tarafından kaçtığını fark etti. Sokaklara giren polis ekipleri yaklaşık 20 metre sonra cinayet zanlısı şüpheliyi yakaladı. Yakınları N.A.'nın yakalandığını görünce polise bir kez daha saldırdı. Zanlının bırakılması için çaba gösteren yakınları, polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Çıkan arbedede bir polis memuru burnundan bir polis memuru ise ayağından aldıkları taş darbeleri nedeniyle yaralandı.

Yaşanan olaylar sonrası bölgeye çevik kuvvet ekipleri ve TOMA sevk edilirken, zanlı sorgusunun alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler