HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre'deki güvenlik güçlerini duygulandıran destek

Erzurumlu kadınların hazırladığı bir kamyon dolusu yiyecek Şırnak'ın Cizre ilçesindeki operasyonlarda görevli güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Cizre'deki güvenlik güçlerini duygulandıran destek

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda görev alan asker ve polisler, Erzurumlu kadınların gönderdiği bir kamyon dolusu yiyeceğin yanı sıra minnet duygularının ifade edildiği mektuplarla moral buldu.

Cizre'de 14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından ilçenin teröristlerden temizlenmesi, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için başlatılan, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu"nun tamamlanması için sona yaklaşıldı.

Türkiye'nin faklı bölgelerinden gelerek ailelerinden uzakta operasyonları başarı ile yürüten asker ve polislere ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlar destek veriyor.

''Huzurumuz ve güvenliğimiz için görev yapıyorsunuz"

Erzurum'da kadınların özenle hazırladığı yemek, pasta ve tatlılar ile çocukların kaleme aldığı destek içeren mektuplar, bir kamyon ile terör örgütüne yönelik operasyonları sürdüren Cizre'deki güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Yiyeceklerin bulunduğu paketlere çocukların iliştirdiği mektuplar, ilçenin teröristlerden temizlenmesi için canla başla görev yapan güvenlik güçlerini duygulandırdı.

Mektuplardan birinde "Değerli asker ağabeylerim, polis amcalarım, bizim huzurumuz ve güvenliğimiz için zor şartlarda görev yapıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Sizin için kurabiye yaptım. Afiyet olsun" ifadesi yer aldı.

Asker ve polisler kendilerini unutmayan Erzurumlu kadınlar ile çocuklara teşekkür etti.


Manşet yönlendirme


En Çok Aranan Haberler