HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daha önce çalıştığı işyerini soydu

Uşak'ta daha önce çalıştığı işyerini soyan şahıs yakalandı.

Daha önce çalıştığı işyerini soydu

Uşak'ta, geçtiğimiz 30 Aralık'ta bir mağazanın camını çekiçle kırıp içeri giren ve 2 dakika içinde 45 bin liralık 55 cep telefonunu çalanların kişinin daha önce işyerinde çalışan E.U. olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili olarak eski çalışan E.U., ve eşi A.U.'yu gözaltına aldı.

İsmetpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ali Haydar Utandı'ya ait cep telefonu mağazasının 30 Aralık Salı sabahı saat 04.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi camı çekiçle kırıp içeri girdi. Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, başında şapka bulunan, yüzü atkıyla sarılı ve eldiven takan kişi, 2 dakika içinde 45 bin lira değerindeki 55 cep telefonunu yanında getirdiği valize koyarak kaçtı.

Hırsızlık sonrası şikayet üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Uşak emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, şüphelinin yakalanması için yaptığı çalışmada 8 kişilik özel ekiple 40 işyerinin kaydettiği 60 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan araştırma sonunda olayı E.U.'nun gerçekleştirdiği belirlendi. Savcılık kararı ile şüphelinin evine yapılan baskında E.U. bulunamadı. Evde yapılan aramada hırsızlıkla ilgili delile ulaşan polis çiftin peşine düştü. Yapılan araştırmada sonunda E.U. ve eşi A.U.'nun İstanbul'a gittikleri belirlendi. Karı-kocanın tekrar kente dönmek üzere olduğunu ihbarını alan polis, dün Uşak Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde önlem aldı. E.U. ve A.U.'yu otobüste kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin valizinde arama yapan polis, 48 farklı marka ve modelde cep telefonu ile bir adet tablet bilgisayar ve satılan 5 cep telefonundan elde edilen 3 bin 100 TL parayı ele geçirdi.

Telefonlarla paraya el koyan polis, E.U. ve eşi A.U.'yu gözaltına alarak Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Ele geçirilen cep telefonları ile satılan telefonların parasının teslimi için Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılan işyeri sahibi Ali Haydar Utandı'ya telefonlar ve parası Uşak Asayiş Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Sezgin Savaş tarafından teslim edildi. Şüpheliler E.U. ve A.U. yapılan sorgulamanın ardından Adliyeye sevk edildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler