HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğün takılarını 4 dakikada çaldılar

Aydın'ın Söke ilçesindeki bir düğünde içinde altınların da bulunduğu çantadaki yaklaşık 15 bin liranın genç bir kız tarafından 4 dakikada çalındığı iddia edildi.

Düğün takılarını 4 dakikada çaldılar

Alınan bilgiye göre, damat Rıdvan Karadavut (26) dün, adet gereği yakınlarıyla Yenidoğan Mahallesi'nde oturan gelinin evine giderek, gelini almak istedi.

Karadavut ve Çıtak aileleri kendi aralarında düzenledikleri eğlence ile gelini evden çıkarmak için hazırlık yaptı. Geline kırmızı kuşak bağlandıktan sonra içerisinde para ve altın dolu çantasının olmadığını fark eden anne Naime Çıtak, durumu eşine anlattı.

Çantanın çalındığını belirten aile, jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler çevredeki güvenlik kameraları ile evde çekilen cep telefonu görüntülerini incelemeye alırken, Cemile-Rıdvan çiftçinin düğünü de olumsuzluklara rağmen yapıldı.

Gelinin babası Recep Çıtak, "Erkek tarafı gelin almaya geldi. O sırada tabi biz düğün heyecanıyla kimin gelip gittiğini bilemiyoruz. Tahminimizce eve gelen 20 yaşlarında bir kız, üzerini değiştireceğini söyleyip, yatak odasına giriyor. Sonra orada çantayı bulamayınca vestiyerdeki çantaları alıp, çıkıyor. Olay 4 dakika içerisinde olup bitiyor. Erkek tarafı hırsızı bizim taraftan biri sanmış biz de onların tarafından biri sanarak, 'Bu kim' diye bir şey sormadık. Düğünümüzün tadını bozdular. Çocuklarımızın morali bozuldu. Üzgünüz. Takılar yaklaşık 15 bin lira değerindeydi." diye konuştu.

Çıtak, "Sanırım hırsız çok karlı çıktı. Çünkü kendisi bile bu kadar para dolu çantayı beklemiyordu." dedi.

Anne Çıtak ise çok üzgün olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Kızımın kuşağını bağladıktan sonra dışarıya çıkacaktık. Ben o sırada çantamın olmadığını fark ettim. Sonra işte olanlar oldu. Böyle bir şey olmasını hiç istemezdik. Çok üzgünüz. İnşallah en kısa zamanda bulunur. Bizim başımıza gelen başkasının başına gelmesin. Akşam düğün yaptık ama herkes moralsizdi. O takıları biriktirmek için günlerce çalıştık. Ne yazık ki biri geldi ve aldı götürdü."

Bu arada eve yakın bir iş yerinin güvenlik kamerasında, sakin tavırlarıyla dikkat çeken beyaz tişört giyen bir kadının eve girdiği ve 4 dakika sonra elinde çantayla olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler