HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzurum'da göçükte can pazarı

Erzurum'da yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 3 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Erzurum'da göçükte can pazarı

Olay, bugün saat 15.45 sıralarında merkez Palandöken İlçesi'ndeki Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 ay önce başlatılan yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi.

Göçük sırasında 3 işçi toprak altında kaldı. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri geldi. Toprak altında kalan Recep Akar ile Rasim Yılmazkısa sürede çıkarıldı. Kars'ın Sarıkamış ilçesinden oğlu Recep Akar ile çalışmak için Erzurum'a gelen Eyüp Akar ise boğazına kadar toprağa gömüldü. Recep Akar ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada sağlık görevlilerine, "Babam olmadan beni götürmeyin" diyerek ağladı. Sağlık görevlileri ise "Babanın durumu iyi onu da getireceğiz" dedi.

Oğlunun hastaneye götürülmesinden yaklaşık 15 dakika sonra göcük altından çıkarılan Eyüp Akar da hastaneye kaldırıldı. Göcük altında kalan 3 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

(DHA)

En Çok Aranan Haberler