HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzurum’da inşaat işçileri arasında taşlı, sopalı, tüfekli kavga: 2 yaralı

Erzurum'da bir inşaatta işçiler arasında taşlı, sopalı, tüfekli kavga çıktı. 2 işçinin yaralandığı kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Kurtderesi semtinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir işçi inşaatın en üst katının duvarına kendi isminin kısaltması olan harfleri büyükçe yazdı.

Yazılan NMT harflerinin siyasi olarak algılanması üzerine işçiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki işçi grubu birbirlerine taş, sopa ve tüfekle saldırdılar. Kavgada iki işçi yaralanırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgaya bir süre sonra mahalle sakinlerinin de müdahil olmaları üzerine gerginlik yaşandı. Polislerin olayın siyasi bir boyutunun olmadığını anlatması üzerine mahalle sakinleri dağıldı. Kavgaya karışan iki grup inşaat işçisi de ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Olayda kullanılan iki adet tüfek ele geçirildi. Yaşanan kavga olayı cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler