HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esenyurt'ta vahşi cinayet

Esenyurt'ta vahşi cinayet

İSTANBUL (İHA) - Esenyurt'ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, evine zorla girdikleri 1 çocuk annesi genç kadının boğazını kesip öldürdükten sonra altın ve paralarını alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Saadetdere Mahallesi 56. Sokak 2 numaralı evde meydana gelen cinayet, evin ilköğretim 1. sınıf öğrencisi oğlu Ahmet Koç'un okuldan dönüp annesini kanlar içinde bulmasıyla ortaya çıktı. Ahmet Koç'un haber vermesiyle eve gelen komşuları, Aynur Koç'un (33) kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, genç kadının 4 adet bilezik, 1 adet zincir ve 200 YTL'sinin kayıp olduğunu belirledi. Evden çalınan zincir, daha sonra yapılan incelemede kapının önünde bulundu. Hırsızların telaş içinde kaçarken zinciri düşürmüş olabileceği belirtildi. Aynur Koç'un cesedi, savcının incelemesi için Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Koç çiftinin komşuları, cinayetten madde bağımlılarını sorumlu tutarak, "Burası akşam saatlerinde tinerciden geçilmiyor. Evden çıkmaya korkuyoruz. Geceli işten dönerken tedirginiz. Güvenlik güçleri tedbir alsın" diye konuştu.

Öte yandan, Aynur Koç'un eşi Kadir Koç'un bir fabrikada temizlik işçisi olarak çalıştığı, olayın meydana geldiği eve 6 ay önce taşındıkları öğrenildi. Aynur Koç'un oğlunu her akşam okuldan aldığı, küçük Ahmet'in annesinin gelmemesi üzerine okuldan eve yürüyerek döndüğü ve kapıyı açınca annesinin cesediyle karşılaştığı kaydedildi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler