HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evinin önünde öldürüldü

Kayseri’de kahve işleten 46 yaşındaki Cengizhan Uçar, evinin önünde tabanca ile öldürüldü. Cinayet ile ilgili 29 yaşındaki Halil Arık gözaltına alındı.

Evinin önünde öldürüldü

KAYSERİ, (DHA)- Olay, Melikgazi İlçesi Gültepe Mahallesi'ndeki Köşk Caddesi'nde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Kılıçaslan Mahallesi'nde kahve işleten Cengizhan Uçar, iddiaya göre yaşadığı 2 katlı evden dışarı çıktı. Daha sonra da kaldırıma yanaşan bir otomobilden Cengizhan Uçar’a 7 el tabancayla ateş edildi. Silah sesleri üzerine yakınlarının çağırdığı ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Cengizhan Uçar, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi Halil Arık, yaklaşık 1 saat sonra yakalandı.

Cinayet şüphelisi olarak yakalanan Arık’ın 16 Nisan tarihinde otomobilde öldürülen Mustafa Esen’in cinayet soruşturmasıyla ilgili gözaltına alındığı belirtildi. Cengizhan Uçar’a ait 38 PS 500 plakalı otomobilde Mustafa Esen kurşunlanarak öldürülmüştü. Cinayetle ilgili aralarında Halil Arık’ın da bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alınmış, Halil Arık çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından denetimli serbestlik uygulaması ile tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmişti. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, her iki cinayetle ilgili bağlantı olup, olmadığını araştırmaya başladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler