HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Firarda yaralanan gardiyanın beyin ölümü gerçekleşti

Hatay'ın Samandağ ilçesindeki K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ederken hükümlülerin yaraladığı gardiyanın beyin ölümü gerçekleşti. Öte yandan, firardaki hükümlülerden ikisi daha yakalandı.

Demir testere ile çay ocağı penceresinin demir parmaklıklarını kestikleri sırada görevli infaz koruma memuru Fayat Toy'u darp ederek etkisiz hale getirip firar eden 6 hükümlüden 2'si daha yakalandı.

Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbar üzerine ilçeye bağlı Sutaşı beldesi kırsalında F.K. ve E.K. adlı firari hükümlüleri yakaladı. Bir battaniyeye sarılarak soğuktan korunmaya çalışan hükümlüler, sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Firar eden hükümlülerden R.B., Antakya merkezdeki evinde, İ.T. Büyükkaraçay mevkisinde yapılan yol kontrolünde yakalanmış, İ.Ü. ise kaçtıktan sonra pişman olup güvenlik güçlerine teslim olmuştu. Adi suçlardan hükümlü K.A.'nın yakalanabilmesi için güvenlik güçleri arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, firari hükümlülerin kaçarken ağır yaraladığı infaz koruma memuru Fayat Toy'un tedavi gördüğü Antakya Devlet Hastanesi'nde beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler