HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı

İstanbul Kağıthane’de fireni patlayan beton mikseri, elektrik direği ve evlerin balkonlarına vurduktan sonra, bir binaya çarparak durabildi.

Kazada araç şoförü bulunduğu yerde sıkışırken, yoldan geçen 2 vatandaşın da yaralandığı öğrenildi.

Kaza saat 19.00 sıralarında Gültepe Papatya Sokak’ta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, betonunu boşaltan kamyon, sokaktan inerken fireni patladı. Ali Osman Aldız'ın kontrolünü kaybetiği araç, yol kenarındaki elektrik direğine çaptı. Yine duramayan beton mikseri bir evin balkonuna çarptıktan sonra 4 katlı apartmanın duvarına çarparak durabildi. Sürücü araç içerisinde sıkıştı. Bu sırada sokaktan geçen Ömer Emre Çevik ve Cemil Yağcı, çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralanan iki vatandaş çevre hastanelere kaldırılırken, itfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri yaralıyı sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun süre uğraş verdi.

Olay yerindeki vatandaşlar kazadan yarım saat önce başka bir beton mikserinin yine aynı sokakta park halindeki bir minibüse çarptığını söyledi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler