HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Isparta’da boya fabrikası yandı

Edinilen bilgiye göre Isparta'ya 25 kilometre uzaklıktaki Süleyman Demirel OSB'de bir boya fabrikasının büro kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın,imalathane bölümüne sıçradı. Fabrikanın tamamını saran yangında hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olası bir can kaybı ve yaralanmaya karşı da ambulans sevkedildi.

Yangına Isparta ve Burdur'dan gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren yangın söndürme çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarıyla birlikte yangının nedenini belirlenmesi içinçalışma başlatılırken, fabrikanın takmamı kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında Gönen Kaymakamı Coşkun Öztürk gazetecilere yaptığı açıklamada yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini söyledi. Yangında büyük çapta hasar oluştuğunu belirten Öztürk, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu iletti.

Öte yandan, yangın sonrası bazı işçiler, çalıştıkları yerin gözlerini önünde kül olması karşısında gözyaşı döktüler. İşçiler arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler