HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy’de 'kedi evi cinayeti' iddası: Emniyet açıklama yaptı

Ünlü psikolog Alper Engeler'in Moda'da kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından vahşice öldürüldüğü iddia edildi. Emniyetten alınan bilgiye göre olayın nedeni farklı...

Kadıköy’de 'kedi evi cinayeti' iddası: Emniyet açıklama yaptı

Olay dün akşam saatlerinde Kadıköy Moda’da meydana geldi. İddiaya göre; 49 yaşındaki psikolog Alper Engeler oturduğu apartmanın yakınlarındaki Ağabey Sokak’taki kaldırıma tahtadan kedi evi kurarken bir komşusu ile tartışmaya başladı.

İddiaya göre sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Engeler tartıştığı şahıs tarafından bıçaklandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Engeler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

​ > _**HAYVANSEVER VATANDAŞLARIN KEDİLER İÇİN YAPTIĞI O EVLERDEN:**_ > > ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1086535/640xauto.jpg) **ENGELER’İN ARKADAŞI: KEDİ EVİ YÜZÜNDEN** Hayvan sevgisi ile tanınan Engeler’in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Alper Engeler’in bir arkadaşı “Kedileri çok severdi… Kar altında kalmasınlar diye onlara kaldırıma kurmak için tahtadan kedi evi almış. Onu kurarken bir komşusu ile tartışmaya başlamış ve bıçaklanmış. Çok üzgünüz. Bıçaklayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alınmış” dedi. **EMNİYETTEN FARKLI BİR AÇIKLAMA GELDİ** İHA'nın emniyet kaynaklarına dayandırdığı haberinde ise, Engeler'in daha önce tartıştığı bir su bayiine gittiği ve burada yaşanan tartışmada H.E. adlı çalışan tarafından bıçaklandığı bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili zanlı H.E. gözaltına alınırken polis geniş çaplı soruşturma başlattı. [![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1086536/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/haber/galeri/haber/istanbuldan-cok-guzel-goruntuler-61641/1)
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler