HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kampüste sapık doktor rezaleti!

İzmir’de Azerbaycan uyruklu doktor G.M.’nin, adres sorma bahanesiyle Ege Üniversitesi Kampusü içerisinde durdurduğu 3 kız öğrenciye cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Kampüste sapık doktor rezaleti!

G.M. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi’nde görev yapan Azeri doktor G.M., iddiaya göre, dün saat 20.00 sıralarında, kampus içerisinde Nükleer Bilimler Enstitüsü çevresinde, yolda adres sorma bahanesiyle durdurduğu bir kız öğrenciye cinsel organını gösterdi.

Kız öğrenci koşarak G.M.’nin yanından uzaklaştı, ardından kampuste görevli güvenlik görevlilerine durumu anlattı. Bir süre sonra güvenlik görevlilerine, iki kız öğrenci daha aynı şikayette bulundu. Bunun üzerine görevliler kampus içinde bu kişiyi aramaya başladı.

Güvenlik görevlileri, Eczacılık Fakültesi öğrencisi Ö.I. (22) ve lisansüstü öğrencisi G.Ç. (24) ile Gıda Mühendisliği Fakültesi öğrencisi S.S.’nin (22) teşhisi üzerine Dr. G.M.’yi yakaladı, durum polise bildirildi. Gözaltına alınarak Bornova Polis Merkezi’ne götürülen Dr. G.M.’nin, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

3 kız öğrenci polis merkezine de gelerek ifade verdi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Dr. G.M., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bornova Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alınan zanlı, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler