HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Katili komşusu çıktı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde evinde ölü bulunan 75 yaşındaki M.G. adlı kadının katıl zanlısı olarak komşusu tutuklandı.

Katili komşusu çıktı

Hayrettinpaşa Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan, topladığı hurdaları satarak ve yaşlılık maaşıyla geçinen M.G., 24 Şubat 2012 tarihinde ölü bulunmuştu.

Olay yerinde ve çevresinde Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, zanlıya ait olabileceği değerlendirilen kan, kıl ve parmak izi örnekleri alınarak derinlemesine araştırma başlatılmıştı. M.G.'nin yakın çevresi, hurda sattığı kişiler ve akrabalık bağı olan bazı şahıslardan kan örnekleri alınarak İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı'nda gönderilerek incelendi. Adli tıp raporuna göre M.G.’nin katil zanlısının, komşusu Z.A. olduğu belirlendi. Raporda ayrıca yaşlı kadının, başına aldığı kesici ve delici alet darbeleri sonucu öldüğü ibarelerine yer verildi. Gözaltına alınan zanlı komşu 42 yaşındaki Z.A., tahkikat evrakıyla birlikte sevk edildiği mahkemede tutuklanarak, Ayvalık Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler