HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırmızı ışıkta beklerken damperi açılan kamyon devrildi

ADANA'da kırmızı ışıkta beklerken damperi açılan profil yüklü kamyon devrildi.

Kırmızı ışıkta beklerken damperi açılan kamyon devrildi

(DHA) - Bir ton ağırlığındaki profiller yola saçılırken, olay sırasında kamyonun yanında başka bir aracın bulunmaması facianın önüne geçti.

Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Demirciler Sitesi'nden 01 ZR 385 plakalı kamyonuna profilleri yükleyen 65 yaşındaki Memili Kanmaz, D-400 Karayolu'na çıktı. Ege Bağatur Bulvarı kavşağına gelen Kanmaz, kırmızı ışıkta durup beklemeye başladı. Bu sırada, kamyonun damperi açıldı, dengesi bozulan araç durduğu yerde yan yattı. Kamyonun kasasındaki bir ton ağırlığındaki profiller yola saçıldı. Her an onlarca aracın bulunduğu kavşakta, başka bir aracın olmaması nedeniyle olası faciadan dönüldü.

Kazayı, kavşakta cam silip, para dilenen çocuklar gördü. Kamyonda sıkışan Memili Kanmaz, yardımına koşan dilenci çocuklar tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yol tamamen trafiğe kapandı. Yola saçılan profiller, kurtarma ekipleri tarafından toplanıp çekiciye yükledi. Çekicinin yardımı ile düzeltilen kamyon da kavşaktan çıkarıldıktan sonra yol trafiğe açıldı. Kurtarma çalışmalarını gülerek izleyen Memili Kanmaz, "Işıkta bekliyordum, birden damper kalktı. Teknik bir arıza meydana geldi sanırım. Bunca yıllık şoförüm, böyle bir olay ilk kez başıma geliyor" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler