HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız meselesi yüzünden kan döküldü

İzmir’in Bornova İlçesinde, kız meselesinden dolayı çıkan tartışmada M.S.(38) ve Ö.A.(31), Ö.P. tarafından silahla vuruldu.

Kız meselesi yüzünden kan döküldü

İZMİR (İHA) - Olay, Bornova’nın Altındağ semti Kemalpaşa Caddesinde meydana geldi. İddialara göre, Ö.P’nin eski sevgilisiyle gezen Ö.A, Ö.P. tarafından sevgilisinden ayrılması konusunda tehdit edildi. Tehditlere rağmen kız arkadaşından ayrılmayan Ö.A, bu sabah saat 06.00 sularında Ö.P ile konuşmak için Dedeoğlu Çorbacısı’na geçerek Ö.P’yi çağırdı.

Beyaz bir arabayla saat 06.20 sularında çorbacıya gelen Ö.P, belinden çıkardığı silahı Ö.A’ya doğrultarak “Seni vuracağımı söylemiştim” dedi ve tetiği çekerek Ö.A’yı başından vurarak öldürdü.

Olay esnasında çorbacıda bulunan taksi şoförü M.S de seken kurşunlardan başından isabet aldı. Cinayeti gören vatandaşlar durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan M.S.’yi Tepecik Devlet Hastanesi’ne kaldırırdı. Talihsiz taksicinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Bu sırada silah seslerine kalkan Ö.A.’nın ailesi, çorbacıda Ö.A.’nın cansız bedenini görünce sinir krizleri geçirdi. Kız meselesi yüzünden iki kişiyi öldüren zanlı Ö.P. ise geldiği beyaz araçla Manisa’nın Turgutlu yönüne kaçtı. Polis, her yerde zanlıyı ararken cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kız meselesi yüzünden kan döküldü | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler