HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 198 bölüm fragmanını izle

Kurtlar Vadisi Pusu 198 bölüm, Kurtlar Vadisi 26 Eylül'de ekranlarda. Kurtlar Vadisi Pusu, 198. bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyecek. Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm fragmanı, izle,

Kurtlar Vadisi Pusu 198 bölüm, Kurtlar Vadisi 26 Eylül'de ekranlarda. Kurtlar Vadisi Pusu, 198. bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyecek. Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm fragmanı, izle, 198. bölüm detayları

Kurtlar Vadisi Pusu 198 bölüm bugün, 26 Eylül’de izleyiciyle buluşuyor. Fragmanı günlerdir konuşulan Kurtlar Vadisi 198. bölüm, bugün saat 20.00′de ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm, yine gündeme bomba gibi düşecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm neler yaşanacak: Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölümde Akif, hayatını kararttığı Murat’ı korumayı sürdürebilecek mi? Murat, yeni baron olacak mı? Sarp ve Margaret, şimdi ne planlıyor? Üstad ve Margaret karşı karşıya mı gelecek? Akif’e silah çeken kişi kim? Cahit kiminle, hangi önemli bilgileri paylaşacak? Tapınakçıların arasına girmeyi başaracak mı? Cahit gerçekte ne planlıyor? Nazife Anne, yaşamının sonuna mı geliyor? Polat Alemdar, hastanede yatan annesini ziyaret edecek mi? Abdülhey, Aksaçlı Polat Alemdar’a ulaşabilecek mi? Elif’i Türkiye’ye getirebilecek mi? Poyraz’ın, Kara’ya karşı kullandığı koz ne?

Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm nelere gebe: Safiye Karahanlı ile ilgili yeni bir şeyler olacağı belli. nitekim 198 bölüm fragmanının başlangıcında Polat Alemdar, kimliği belirsiz birine Safiye Karahanlı’nın kız kardeşi olduğunu açıklıyor. Bu kişi kim olabilir? Ayrıca Safiye Karahanlı ile Cahit arasında neler oluyor?

Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölümde gözden kolayca kaçabilecek bir ayrıntı da Margaret’in namlunun ucunda olması. Bir keskin nişancının tüfeğinin lazeri Margaret’in kafasında duruyor. Peki Margaret’ı öldürmek isteyen kim? Baron olması için Murat’ı destekleyen Üstat olabilir mi?

Kurtlar Vadisi Pusu takipçilerinin 198. bölüm fragmanıyla ilgili en çok tartıştıkları sahne ise Akif’in kafasına silah dayanan an. Kurtlar Vadisi Pusu takipçilerinin Akif’in kafasına silah dayayan kişinin kim olduğuna dair farklı tahminlerde bulunuyorlar. Kimisi bu kişinin Polat Alemdar, kimisi Cahit, kimisi de Abdülhey olduğunu düşünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm 26 Eylül Perşembe akşamı saat 20:00′da ATV’de yayınlanacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler