HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kütahya'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Kütahya'da ev eşyası taşıyan kamyonun kontrolden çıkarak 20 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

KÜTAHYA (İHA)Kütahya'da ev eşyası taşıyan kamyonun kontrolden çıkarak 20 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, araçta sıkışan 3 kişi ise 1,5 saat süren çalışma sonucu yaralı olarak kurtarıldı. Kaza, saat 01.30 sıralarında Kütahya-Afyonkarahisar karayolu üzerindeki Çevre Yolu'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Isparta'dan İzmit'e ev eşyası götüren Musa Keskinoğlu (32) yönetimindeki 41 NT 001 plakalı kamyon, seyir halindeyken tekerinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak, yol kenarındaki 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Musa Keskinoğlu ile aynı aileden 43 yaşındaki anne Aylin, oğlu Veysel (24)ve kızı Cağla Karaca (20) araç içerisinde sıkıştı.

Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servisi ve kurtarma ekipleri sevkedildi. Acılar içinde kıvranan ve bacak ve kolları sıkışan anne Aylin Karaca ile çocukları kurtarılmayı bekledi. Bu arada, Aylin Karaca'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Anne Aylin Karaca, bir yandan acı içinde kıvranırken bir yandan da kızının hareketsiz haline feryat etti. Uzun süren çalışmalar sonucu Veysel Karaca ile Musa Keskinoğlu sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Anne Aylin Karaca ise, olay yerine sevk edilen büyük kurtarıcının devrilen kamyonu havaya kaldırmasıyla kurtarılabildi. Araçtan son olarak hayatını kaybeden Çağla Karaca çıkartıldı.

Çağla Karaca, araçtan çıkartıldıktan sonra ceset torbasına konulup cenaze aracına götürülmek istendi. Bu sırada, sağlık görevlileri genç kızın 'yaşıyor' olma ihtimalini göz önünde bulundurarak, tekrar nabız kontrolü yaptılar. Ancak, genç kızın öldüğü anlaşıldı.

Yaralılar Veysel Karaca, Musa Keskinoğlu ve Aylin Karaca Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altınıa alındı.

Kazayla alkaalı soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler