HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa'da "Münevver" cinayeti

Manisa polisi, İstanbul'da sevgilisi tarafından öldürülüp parçalara ayrılan liseli Münevver Karabulut gibi hunharca öldürülen Alaşehirli Emine Çetin'in katillerini bulmak için seferber oldu

Manisa'da "Münevver" cinayeti
Manisa polisi, Alaşehir'de temizliğe gittiği dedesinin evinde, ailesi bir alt kattaki marketteyken vahşice öldürülen Sakine Evren Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Emine Çetin'in katilini bulmak için alarma geçti.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yanı sıra cinayeti soruşturmak üzere üç özel ekip kuruldu. Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürü Sezgin Aydın başkanlığında oluşturulan Ağır Suçlar Birimleri, Alaşehir ilçesine adeta karargah kurdu.
**YÜZÜNE ÜTÜYLE VURULMUŞ**
Yapılan incelemelerde, talihsiz kızın, yüzüne ütüyle vurularak kaşının yarıldığı, ardından tahta ile başına vurulduktan sonra beş bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlendi. Çetin'in kendini öldürmeye gelen kişi ya da kişilerle mücadele ettiği, kendini korumak için tahta sopayla karşılık verdiği anlaşıldı. Genç kızın ölümüne neden olan bıçağa da karşı koyduğu ve ellerinde derin yarıklar meydana geldiği kaydedildi.
**DELİLLER ANKARA'YA GÖNDERİLDİ**
Cinayetin işlendiği evin kapısının zorlanmadığını belirleyen polis, evdeki bazı eşyalarla, olay yerinde bulunan tahta parçası, ütü ve kırılmış bıçak ucu gibi delilleri, üzerlerinde kan izi bulunabileceği şüphesiyle kurye ile Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'ne gönderdi.
**CEP TELEFONUNDA MESAJLAR BULUNDU**
Öte yandan, genç kızın cep telefonunda yapılan incelemelerde, platonik aşık olduğu bir gence mesaj gönderdiği tespit edildi. Mesajlardan, gencin bir süre önce numarasını değiştiren Emine Çetin'i tanımadığı, kendisini tanıtması yönünde yanıtlar yazdığı belirlendi.
**AĞABEY DE SORGULANDI**
Polis, mesajları gören birinin kıskançlık yüzünden cinayeti işlemiş olma ihtimali üzerinde dururken, ağabey Musa Çetin ile birlikte 20 kişiyi sorguya aldı. Genç kızın telefonla görüştüğü tüm kişiler de tek tek arandı. Asayiş Şube Müdürü Sezgin Aydın, "Geniş kapsamlı soruşturma yürütüyoruz. Ankara'dan gelecek kriminal sonuçlar önemli. En kısa zamanda cinayeti çözmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
**CESEDİ KUZENİ BULDU**
Emine Çetin, Çarşamba günü yengesi Bircan Çetin ile Manisa'nın Alaşehir İlçesi Menderes Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, babasının işlettiği marketin üst katında oturan dedesi Orhan Çetin'in evine temizlik için gitti. Yenge Bircan Çetin, bir süre sonra Emine'nin babası İbrahim Çetin'e yardım etmek için alt kattaki markete indi. İftar saatlerinde marketi kapatan İbrahim Çetin, yeğeni Mustafa'dan (7), kızı Emine'yi çağırmasını istedi. Küçük Mustafa, kuzenini kanlar içinde yerde yatarken görünce, durumu amcasına bildirdi. 17 yaşındaki liseli Emine Çetin, babası tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Çetin'in vahşice öldürülüşü, İstanbul'da sevgilisi tarafından öldürülüp parçalara ayrılan Münevver Karabulut cinayetini hatırlattı. Polis, cinayetin ardındaki sır perdesini kaldırmak için geniş kapsamlı soruşturma başlattı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler