HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Megahit 2002 1. Akdeniz Şarkı Yarışması

ANTALYA (İHA) - 1. Akdeniz Şarkı Yarışması, 11 Ekim'de Antalya'da, Aspendos Antik Tiyatro'da yapılacak. Toplam 10 ülkenin katılacağı 1. Akdeniz Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Hüseyin Özkılıç temsil edecek.

Eyilik Vakfı'nın himayesinde, END Prodüksiyon - Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun uygulamasıyla gerçekleştirilecek olan MEGAHİT 2002 1. Akdeniz Şarkı Yarışması 11 Ekim'de yapılacak. Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun, beraberinde Miss Turkey 2001 güzeli Tuğçe Kazaz ve Miss Turkey 2002 ikincisi Çağla Kubat ile sunacağı Megahit 2002 1. Akdeniz Şarkı Yarışması'nda Bosna Hersek'ten Deen, Hırvatistan'dan Goran Karan, Mısır'dan Donia Samir Ghanem, İsrail'den Eyal Shachar, Yunanistan'dan Sofia Arvaniti, İtalya'dan Franco Masi, Malta'dan Georgina, Slovenya'dan Jade, Yugoslavya'dan Jellena ve Türkiye'den Hüseyin Özkılıç yarışacaklar.

Megahit-2002'nin uluslararası jürisinde her ülkenin bir temsilcisi olacak. 1. Akdeniz Şarkı Yarışması'nda birincilik ödülü olan 5 bin Amerikan Doları, Vista Turizm'in katkılarıyla Dilek Sabancı tarafından verilecek. Ayrıca birinciye Özlem Kristal tarafından özel olarak hazırlanan bir plaket sunulacak. Yarışmada FIDOF Özel Ödülü ve Antalya Şehir Ödülü olmak üzere 2 ödül daha sahiplerini bulacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler