HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mezarlıkta 33 molotof ele geçirildi

Diyarbakır'da polisin mezarlıkta yaptığı aramada 33 kullanıma hazır molotof ile molotof yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Mezarlıkta 33 molotof ele geçirildi

Diyarbakır Valiliği, halkın huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik eylemlerde kullanılmak üzere terör örgütü mensuplarınca Sur İlçesi Hasırlı Mahallesi'ndebulunan Çifte Havuzlar Mezarlığı içinde kullanıma hazır 33 molotof bombası ele geçirildiğini açıkladı.

Mezarlıkta 33 molotofun yanı sıra 33 boş bira şişesi, içinde benzin bulunan bidon, iş eldivenleri, fitil yapımında kullanılmak üzere çok sayıda hazırlanmış bez parçaları, koli bandı ve molotof bombası yapımında kullanılan muhtelif sarf malzeme ele geçirildi.

Açıklamada, "Ele geçirilen ve molotof bombası yapımında kullanılan materyaller ile ilgili olarak ilgili kısım ekiplerinin çalışmaları devam etmekte olup, konu ile ilgili terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon devam etmektedir. Terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlı bir biçimde devam edecektir" denildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler