HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Moğolistan'lı sevgililer Boğaz'da boğuldu

İsviçre'de okuyan ve Sevgililer Günü'nü geçirmek için İstanbul'a tatile gelen Moğolistanlı genç sevgililer boğazda boğularak öldü.

Güvenlik kameralarında erkek arkadaşı denize düşünce onu kurtarmak isteyen kız arkadaşının da denize atladığı ortaya çıktı.

Ülkelerinde tanınan politikacıların çocukları olduğu öğrenilen çiftin cansız bedenleri dün Beşiktaş sahilinde 5 saat arayla Deniz Polisi tarafından bulundu.

İsviçre'de öğrenci olan Sereter Bat Erdene ile kız arkadaşı Sarengerel Dorlıg Jav, 7 Şubat'ta İstanbul'a gelerek Beşiktaş'ta 5 yıldızlı bir otele yerleşti. İddialara göre dün Sereter Bat Erdene otelin deniz kıyısında bulunan istinat duvarında yürümeye başladı. Bu sırada dengesini kaybederek suya düştü.

Olayı gören kız arkadaşı da hemen Erdene'nin peşinden denize atladı. Ancak 2 öğrenci de dalgaların arasında kayboldu. Misafirlerinin otele gelmemesinden şüphelenen ve sahilde bayan çantası bulan otel görevlileri polise haber verdi.

Durum polise bildirildi. Yapılan aramalarda önce Sarengerel Dorlıg Jav'in cesedine ulaşıldı. Daha sonra yapılan aramalarda Sereter Bat Erdene'nin de cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.

Güvenlik kameraları incenelenince korkunç olay ortaya çıktı. Yapılan aramalarda önce Sarengerel Dorlıg Jav’in cesedine ulaşıldı, daha sonra saat 16:00 sıralırında ise iskele altında Sereter Bat Erdene’nin cansız bedenine ulaşıldı. İki gencin cesedi Yenibosna’daki Adli Tıp kurumu’na yollanırken yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

AİLELERİ POLİTİKACI

Sarangerel Dorilgjav'ın Moğolistan Adalet Bakanı Dambii Dorilgjav'ın kızı, Sereeter Bat Erdene'nin ise Moğol bir milletvekilinin oğlu olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili Moğolistan Fahri Konsolosluğu yetkililerine bilgi verildiği ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler