HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce evi ateşe verdi, sonra 7’nci kattan atladı

Kayseri’de 41 yaşındaki Kadriye Uğurlu, girdiği bunalım sonucu, boşandığı kocasının evini ateşe verdikten sonra, 7’nci kattan atlayarak yaşamına son verdi.

Önce evi ateşe verdi, sonra 7’nci kattan atladı

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Kocasinan ilçesi Kocasinan Bulvarı Yıldızevler Mahallesi Nazar Apartmanı’nda meydana geldi. Bir süre önce eşi Kadir Sarım’dan boşanan 4 çocuk annesi Kadriye Uğurlu, iddiaya göre boşandığı kocasının evine geldi.

13 yaşındaki oğlu E.S 'ye para verip bakkala gönderdi. Evde yalnız kalan kadın, daha sonra daireyi ateşe verip, 7’nci kat penceresinden atlayarak, intihar etti. Komşuların ihbarıyla olay yerine çok sayıda, polis, itfaiye ve ambulans ekibi gönderildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye de, yangına müdahale etti.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, Kadriye Uğurlu’nun cenazesi otopsi için, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı öğrenip, eve gelen kadının 17 yaşındaki kızı Ş.S Şule ve yakınları da sinir krizleri geçirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler