HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Onun da kimliği belli oldu

İstanbul Okmeydanı'nda çıkan olaylarda yaşamını yitiren ancak kimliği tespit edilemeyen vatandaşın 1972 Giresun doğumlu Ayhan Yılmaz olduğu tespit edildi.

Onun da kimliği belli oldu

Yılmaz'ın başından su borusu parçası çıkartıldı.

Okmeydanı'nda dün çıkan olaylar sırasında el yapımı parça tesirli bir bomba patlamış, 7 polis memuru ve 2 vatandaş yaralanmıştı. Ağır yaralı vatandaşlardan biri, kaldırıldığı Okmeydanı eğitimve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Okmeydanı'nda çıkan olaylarda yaşamını yitiren ancak kimliği tespit edilemeyen vatandaşın 1972 Giresun doğumlu Ayhan Yılmaz olduğu tespit edildi.

Yılmaz'ın başından su borusu parçası çıkartıldı. Cesedin incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Emniyetten Okmeydanı'daki bomba hakkında açıklama

"Patlayan parça basınç etkili bombaların haricinde, ayrıca 5 adet ses bombası ve 2 adet ise atılıp patlamayan parça basınç etkili bomba daha kullanılmıştır"

Okmeydanı'nda dün akşam 1 kişinin öldüğü, 7 polisin de yaralandığı patlamayla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, ölüm ve yaralamalara neden olan parça tesirli bombaların dışında, 5 ses bombası ile 2 parça etkili bomba dana kullanıldığı belirtildi.

Emniyet açıklaması şöyle:

"Dün akşam saatlerinde Okmeydanı Şark Kahvesi bölgesinde meydana gelen patlama sonucu 1 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 1 vatandaşımız ile 7 emniyet görevlisinin yaralanmasına yol açan yerde, illegal örgüt mensuplarınca güvenlik güçlerine yönelik patlayan parça basınç etkili bombaların haricinde, ayrıca 5 adet ses bombası ve 2 adet ise atılıp patlamayan parça basınç etkili bomba daha kullanılmıştır."

Bombalar, Emniyet Müdürlüğü'nde basına da gösterildi.

AJANSLAR

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler