HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oto hırsızı güvenlik kamerasında

İstanbul’da çeşitli semtlerde, iş yerlerinin önlerinde bulunan araçları çalan bir kişi yakalandı.

Zanlının bir mobilya dükkanına girerek masanın üzerinde bulunan kontak anahtarını çalması da, güvenlik kameralarına saniye saniye görüntülendi.

Bayrampaşa, Esenler ve Merter’de üç ayrı oto hırsızlığı yaptığı tespit edilen S.Ü. (26), Fatih’te yakalandı. Poliste 31 suç kaydı ve mahkeme tarafından verilmiş 5 arama kararı bulunan zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği’ne getirildi.

Emniyette yapılan araştırmalar sonucunda, şüphelinin çeşitli suçlardan 25 yıl ceza aldığı ve dosyalarının Yargıtay’da onanmak için bekletildiği öğrenildi. Öte yandan, 7 Aralık 2012 tarihinde bir mobilya dükkanındaki hırsızlık olayına karıştığı belirlenen zanlının, suç ortağıyla birlikte hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde zanlı ve arkadaşı iş yerinin önünde dolaşmaya başlıyor. Mobilya dükkanının içinde kimsenin olmadığı fark eden zanlı, daha sonra içeri giriyor. Burada masada bulunan aracın kontak anahtarını alan zanlı daha sonra kayıplara karışıyor.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ü.’nün, tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

İHA


En Çok Aranan Haberler