HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otobüs şoföründen skandal hareketler

Her yıl yüzlerce can kaybına neden olan yolcu otobüsü kazalarının çoğunun neden kaynaklandığı okuyucumuzun yolladığı bu videoda bir kez daha gözler önüne seriliyor...

05309469500 numaralı Mynet WhatsApp Haber Hattımıza ulaşan sorumluluk sahibi bir okuyucumuz şahit olduğu ve videoya aldığı bir olayı bizimle ve çok değerli milyonlarca okuyucumuzla paylaşmak istedi.

Onlarca yolcunun canını hiçe sayan bir otobüs şoförü daha!

Okuyucumuz tarafından bize gelen videoda sık sık haberlere kazalarıyla ve yaşanan skandallarıyla (Muavinin mastürbasyon olayı) konu olan bir yolcu otobüsü firmasının şoförünün onlarca yolcunun canını nasıl hiçe saydığını görüyoruz. Şoför yolculuk boyunca firma müşterilerinin uyarılarına rağmen sigarasını içiyor, telefonla uzun uzun sohbet ediyor ve dikkatsizce şerit değiştirip, sol şeridi sık sık meşgul ediyor.

Bu haberi neden yapıyoruz, haberde neden mozaik (görüntü buzlama) kullanıyoruz?

MYNET Haber olarak WhatsApp Haber Hattımıza gelen tüm okuyucu haberlerimiz alanında uzman haber editörü arkadaşlarımız tarafından incelenir. Toplumun yararına olacak her haber gündem yoğunluğumuza göre değerlendirilir. Haberlerimizde kritik nokta hatayı yapan 'bir kişinin' ekmeğinden olmaması, bir kişi yüzünden 'tüm kurumların tamamının' zan altında kalmamasıdır. Mozaik kullanmamızın nedeni işte budur. Sonuç olarak amaç; Türkiye'deki onlarca canın emanet edildiği tüm firmaların çalışanlarını çok iyi seçip, doğru eğitimleri verip öyle görev başına getirmelerini sağlamaktır.

OKUYUCUMUZ VİDEOSUNU ÇEKTİĞİ VE YAŞADIĞI OLAYI ŞÖYLE ANLATIYOR:

Skandallarla dolu malum firmanın Gaziantep otobüsüydü. Şoför ve muavin sigara içiyordu. Uyarılarıma rağmen hiç aldırış etmeden yol boyu sigara içmeye devam ettiler ve yaşananlar bununla da sınırlı değil. Oradaki tüm yolcuların hayatını hiçe sayarak şoför yolculuk boyunca telefonla konuştu maalesef! O kadar insanın hayatı böyle sorumsuz ve ciddiyetsiz insanlara emanet ediliyor. Sürekli kazalarıyla ve skandallarıyla haberlere konu olan malum firmanın tüm kadrosu bu şoför gibi ciddiyetsiz insanlardan oluşuyor. Hiç memnun kalmadım aldığım hizmetten... Sürekli yolcu otobüsü kazalarından yüzlerce ölüm haberleri alıyoruz. Bu kez kendim yaptığım bir yolculuk esnasından bizzat yaşadığım olayı görüntüledim ve MYNET Haberle paylaşmak istedim. İstedim ki; insanlar da görsün herkes bilsin. Yüzlerce canın emanet edildiği şoförlere otobüs firmaları hiç dikkat etmiyor. Böyle olayları ne kadar gösterirsek bilinç o kadar artar. Belli mi olur belki de bir gün böyle olaylar çok az yaşanır. Toplumun ve firmaların bilinçlenmesi çok önemli, o yüzden herkes yaşadıklarını kanıtlasın, çeksin MYNET gibi büyük haber merkezlerine göndersin. Böyle imkanlar sunduğunuz için çok teşekkürler.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler