HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polis son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Bitlis-Diyarbakır karayolunda polis noktasına düzenlenen roketli saldırının ardından bölgeye giden polis aracının kaza yapması sonucu şehit olan özel harekat polisi Fatih Sağır, Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Seyirçayı köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bitlis'te düzenlenen törenin şehit polis memuru Fatih Sağır'ın (30)cenazesi ardından Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle Seyirçayı köyüne getirildi. Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Sağır'ın Gürcü ve Ayşe adında iki kardeşi olduğu öğrenildi.

Şehit polis memuru Sağır için Seyirçayı köyü Yaskam Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Vali Vekili Ali Sürmeli, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Bağcı ve protokol üyeleri Sağır'ın Yaskam Mahallesi&ndeki baba evini ziyaret ederek baş sağlığı diledi. Taziyeleri kabul eden anne Sema Sağır, "Allah'ım sen bana sabır ver. Tek evladım vardı. Yavrum ömrün bu kadar mıydı” diyerek gözyaşı döktü.

Cenaze töreninde Milli Savunma Bakanlığı'ndan emekli şehit babası İsmail Sağır ayakta durmakta güçlük çekti. Bitlis'te şehit düşen 8 yıllık polis memuru Fatih Sağır'ın en son Nisan ayında amcasının oğlunun düğününe katılmak için İskilip'e geldiği öğrenildi. Burada düğün törenine katılan şehit polisten geriye düğünde çektirdiği hatıra fotoğrafı kaldı. Mesleğe İstanbul'da başlayan daha sonra ise Iğdır ve Ankara'da görev yapan Sağır'ın buradan Bitlis'e atandı.

Şehit polis memuru Fatih Sağır'ın geçtiğimiz aylarda komiserlik sınavını kazandığı ve yaklaşık bir ay sonra Bitlis'teki görev süresinin biteceği ifade edilen Sağır'ın yeni görev yerinde rütbesinin takılacağı öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler