HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Su içme bahanesiyle kaçan mahkum yakalandı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Bulut İnce (23), adliye çıkışında su içme bahanesiyle oyaladığı personelden birinin silahını da alarak firar etti.

Yaklaşık bir saatlik operasyonun ardından yakalanan İnce, Burhaniye T tipi cezaevine gönderildi.

Olay, saat 18.00 sıralarında Burhaniye Adliyesi'nde meydana geldi. Hakkında yakalama kararı olan Bulut İnce, Ayvalık'ta yakalandıktan sonra Burhaniye Adliyesi'nde mahkemeye çıkarıldı. Hakkında tutuklama kararı verilen Bulut İnce, jandarmaların nezaretinde cezaevine götürülürken adliye çıkışında su içmek istedi. Su içme bahanesiyle görevlileri oyalayan İnce, yanındaki görevlilerinden birinin silahını aldıktan sonra yanındakileri darp ederek kaçtı. Sağa sola ateş eden Bulut İnce, Hürriyet Caddesi'nden, Yorgancılar Sokağı'na girerken izini kaybettirdi.

Polis ve jandarma önlem aldıktan sonra arama başlattı. Yaklaşık bir saatlik aramanın ardından bir işyerine girdiği belirlenen Bulut İnce, kısa sürede yakalandı. Burhaniye T Tipi cezaevine gönderilen İnce'nin hakkında çok sayıda suç dosyası olduğu ve 6 yıl mahkumiyeti bulunduğu öğrenildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler