HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyelilerle gerilim! Polis mahallelinin elinden zor aldı

Konya'da bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen Suriyeliler ile Türk vatandaşları arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Kavga çok kısa sürede büyüyerek yola taşarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonrasında kalabalık grup güçlükle ayrıldı. Bir başka olay ise Kayseri'de yaşandı. 28 yaşındaki Suriyeli kadın, girdiği bunalım sonucu bileğini keserek intihara kalkıştı.

Olay, önceki akşam saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen yaklaşık 10 kişilik Suriyeli bir grup ile Türk vatandaşları arasında kavga çıktı. Kavga kısa sürede büyeyerek yola taştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kavgaya hemen müdahele etti. Kalabalık grup güçlükle ayrıldı.

Kavgada 1 kişi dövülerek yaralandı. Kavga anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

BUNALIMA GİREN SURİYELİ KADIN İNTİHARA KALKIŞTI

Kayseri’de yaşayan 28 yaşındaki Suriyeli kadın iddiaya göre, girdiği bunalım sonucu bileğini keserek intihara kalkıştı.

Olay, merkez Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, bunalıma giren 1 çocuk annesi Suriyeli Duha Matuk evde kimsenin bulunmadığı sırada sol bileğini defalarca keserek yaşamına son vermek istedi. Eve gelen yakınları genç kadını kanlar içinde görünce durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralı kadını Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan Suriyeli kadının, sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler