HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sürüne sürüne hırsızlık kamerada

Kağıthane'de cep telefonu bayisine gelen 4 kişi, levye ile kepengi kaldırıp sürünerek içeri girdi.

Tezgahtaki telefonları dükkanda buldukları poşete doldurup kaçan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Hırsızlık olayı, önceki gece Kağıthane'de yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, 4 kişi önce işyerinin yanındaki bakkala geliyor. Buradan kuruyemiş alan hırsızlar daha sonra cep telefonu bayiine gidiyor. Dört kişiden biri kepengi levye ile kaldırırken, biri de sürünerek dükkana giriyor. Arkadaşlarının gözcülük yapmasının rahatlığıyla kendi dükkanı gibi içeride gezen hırsız, dükkanda uzun süre poşet arıyor. Daha sonra bulduğu poşete tezgahtaki akıllı telefonları dolduran hırsız arkadaşlarına telefonla haber veriyor. Arkadaşlarının kepengi tekrar kaldırmasıyla dükkandan çıkan hırsız ve üç arkadaşı koşarak kaçıyor.

Cep telefonu satıcısı Turan Korkmaz, sabah işyerine geldiğinde büyük şok yaşadı. Korkmaz, hırsızların kendisini batırdığını belirterek, "İşler zaten yoktu. Kredi kartlarındaki taksit kısıtlaması bizim işimizi bitirdi. Hırsızlar gece yarısı gelip yüzlerini dahi saklamadan eldiven takmadan 50 bin liraya yakın cep telefonunu sanki kendi dükkanında dolaşıyormuş gibi poşete doldurup çıkıp gidiyorlar. Bunlara bir çözüm bulsunlar. Kredili çektiğimiz mallarımızı hırsızlar toplayıp götürdü. İşler yoktu, kredi kartı taksit kısıtlaması ile işler düştü. Şimdi de hırsızlar mallarımı çaldı beni batırdılar. İpimiz koptu artık bari mallarımı bulsunlar da kredi borcumu ödeyeyim” dedi.

Hırsızlık olayından sonra polisler olay yerinde parmak içi çalışması yapıp, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Hırsızların yakalanması için polisin incelemeleri sürüyor. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler