HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trafikte tehlikeli paten oyunu!

Dün Beşiktaş'ta ve Küçükçekmece'de okuyucularımız tarafından kaydedilen görüntülerde, trafik kazalarına nasıl davetiye çıkarıldığı gözler önüne serildi.

MYNET HABER MERKEZİ

Her yıl sayısız insanın yaralandığı ve hayatını kaybettiği trafik kazalarından ısrarla ders almıyoruz!

Kimi zaman ‘eğlence’ adı altında yapılan tehlikeli ve trafiğin içindeki herkesin hayatını tehdit eden hareketlere şahitlik ediyoruz, kimi zaman sürücülerin büyük risk alarak ve canlarını tehlikeye atarak yoğun trafiğe kendince çözüm buluşuna, kimi zaman da bilinçsizlik ve umursamazlığın sonucunda ortaya çıkan korkunç karelere...

TEHLİKELİ PATEN OYUNU

Gün geçmiyor ki, İstanbul trafiği, akılalmaz bir olaya şahitlik etmesin. Dün akşam WhatsApp MYNET Haber Hattı’mıza ulaşan okuyucularımızın paylaşmış olduğu görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Okuyucularımızdan biri Ortaköy’den Beşiktaş’a seyir halinde ilerliyor. Öndeki aracın arkasında yaklaşık 10 kadar patenli genç görülüyor. Gençler grup halinde otomobile tutunarak paten kayıyorlar. Bu sırada trafik olağan akışında. Olası bir denge kaybı, düşme yaşanırsa bir facia yaşanması işten bile değil. Bir trafik kazası yaşansa, gençlerin başına gelecekleri, kimse tahmin bile etmek istemez. İşin daha korkunç kısmını ise okuyucumuz bize şu şekilde aktardı:

"Öndeki araç sahibi durumun farkında. Bu yolculuğu kendi de onaylayarak, isteyerek sürdürüyor. Gençler bir müddet bu tehlikeli yolculuğu sürdürdü. Daha sonra o araçtan ayrıldılar. Benim vasıtama yaklaşarak aynı şeyi yapmak istediler, ancak ben müsade etmedim."

Öte yandan tehlikeli yolculuğun kayıt altına alındığı esnada yoldan geçen vatandaşların da duruma bir hayli şaşırdığı ve arkalarına dönerek gençleri seyrekoyuldukları görüldü.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE, E-5 ÜZERİNDE AKIL ALMAZ HAREKETLER

Bir diğer okuyucumuzun WhatsApp MYNET Haber Hattı’mıza gönderdiği video ise daha büyük bir tehlikeye şahitlik ediyordu. Görüntüler Küçükçekmece Metrobüs Durağı’nın hemen yanından. Videoda, E-5 üzerinde rutin halde akan trafikte, ana yol üzerinde birden hızla geri giden araçlar beliriyor. Okuyucumuzun verdiği bilgiye göre; Küçükçekmece yan yol ayrımı sürücülerin trafikten kurtulma noktası haline gelmiş. İleride trafiğin sıkıştığını gören uyanık sürücüler bir anda fren yaparak, ana yol üzerinden araçları ile geri gelmeye başlıyor ve birçok kişinin hayatını tehlikeye sokarak yan yola sapıp hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ediyorlar.

Yine okuyucumuzdan öğrendiğimiz bilgilere göre bu görüntüler hemen hemen her gün tekrarlanıyor ve yaralanmalı, ölümlü kazalara adeta davetiye çıkarıyor.

İstanbul İSTOÇ-Batışehir ana yolunda ters yönde giden araçlar da gündem olmuştu

Geçtiğimiz günlerde 0530 946 95 00 numaralı MYNET Haber Hattı'mıza WhatsApp'tan ulaşan bir okuyucumuz trafikte karşılaştığı çok ilginç ve de tehlikeli bir olayın videosunu göndermiş ve ayrıntılarını etraflıca anlatmıştı. Büyük bir faciaya yol açabilecek olayda şans eseri bir kaza meydana gelmezken okuyucumuz, görüntülerin sabah saatlerinde neredeyse her gün kaydedildiğini belirtmişti. Görüntülerde ana yolda süratli şekilde seyreden araçların bir anda ters yönden gelen araçlarla karşı karşıya kaldığı anlaşılıyordu. Üstelik ters yönden gelmeye çalışan araçlar, emiyet şeridine park etmiş minibüsler nedeniyle normal şeride kadar çıkıp tehlikenin boyutlarını bir üst seviyeye taşımaktaydılar.

Mynet'in 'OLAYIN İÇİNDEN HABER HATTI' yayında!

Siz de gün içinde karşılaştığınız, haber değeri taşıdığını düşündüğünüz fotoğraf, video ve bilgileri WhatsApp haber hattımıza göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz.

HABERLER MYNET'TE NASIL YER ALIR?

Gönderdiğiniz haberler taşıdığı öneme göre sitemizin anasayfa manşetinde de yer alabilir, manşet dışındaki kategorilerde de değerlendirilebilir. Her an her yerde karşılaştığınız bir durumu cep telefonunuzla görüntüleyebilir, videoya çekebilir ve konuyla ilgili tüm bilgileri yazdıktan sonra WhatsApp'ı kullanarak bize iletebilirsiniz. Dilerseniz haberi sizin isminizle, isminizin açıklanmasını istemiyorsanız 'bir okuyucumuz' şeklinde yayınlayabiliriz.

NE TÜR HABERLER YOLLANABİLİR?

Yakınınızda meydana gelen büyük bir patlama, kaza, şiddet, sosyal sorumluluk projesi gibi her türlü olayı anında görüntüleyerek bizimle paylaşabilirsiniz. Sayfanın en altında yer alan okuyucularımızdan şimdiye kadar gelen bazı haber örneklerini inceleyebilirsiniz.

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00

İŞTE MYNET HABER HATTINA GELEN ÖRNEK OKUYUCU HABERLERİ


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler