HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteli kıza ormanda tecavüz

İzmir'de eğlenceden dönerken mazgala düşürdüğü telefonunu almaya çalışan üniversite öğrencisi genç kız, bu sırada kendisine yardım edeceğini söyleyerek otomobiline alan bir kişinin tecavüzüne uğradı.

Üniversiteli kıza ormanda tecavüz

İZMİR (İHA) - Bıçakla tehdit ederek tecavüz ettiği kurbanıyla yeniden görüşmek isteyen şahıs, buluşma yerinde polisin operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçen çarşamba günü saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Ankara Üniversitesi'nde eğitim gören S.K., 3 kız arkadaşıyla Alsancak semtinde eğlendikten sonra evine gitmek için yola çıktı. Arkadaşlarıyla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yürüyen S.K., denizi izlediği sırada elindeki telefonu mazgala düşürdü. S.K. ve arkadaşları, tüm çabalarına rağmen mazgaldan telefonu çıkaramayınca çevreden araç gereç almak için yardım istemeye başladı. Bu sırada yanlarına gelen 19 yaşındaki A.P.,

arabasında gerekli araçların bulunduğunu, istemeleri halinde onları verebileceğini söyleyerek 23 yaşındaki S.K.'yle arkadaşlarının yanından ayrıldı.

İddiaya göre malzemeleri verme bahanesiyle S.K.'yi aracına alan A.P., bıçakla genç kızı tehdit ederek etkisiz hale getirdikten sonra Narlıdere Mezarlığı yakınlarındaki ormanlık alana götürdü. A.P., burada ölüm tehdidi ile tecavüz ettiği genç kızı Güzelyalı semtindeki evlerinin yakınına bıraktı. Yaşadığı dehşetin ardından uzun süre kendisine gelemeyen S.K., olayı anlatıp yardım istediği arkadaşlarıyla polise başvurdu.

Gasp Büro Amirliği ekipleri, tecavüz zanlısının aracının plakasını almadıkları ve ismini bilmedikleri için sadece genç kızın verdiği bilgilerle çalışma başlattı. Olayla ilgili araştırmaların sürdüğü sırada polis ekiplerini arayan S.K., kendisine tecavüz eden A.P.'nin olay sırasında numarasını aldığı cep telefonundan aradığını ve bulaşmak istediğini bildirdi. Ekiplerle işbirliği yapan S.K.'nin alışveriş merkezinde buluşmak üzere randevu verdiği A.P., önlem alan polislerce yakalandı.

Bilgisayar tamircisi olan A.P.'nin babasının da sahte evrak düzenlemekten halen cezaevinde bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alındıktan verdiği ifadesinde, tecavüz olayının doğru olmadığını, her şeyin S.K.'nin izin vermesiyle yaşandığını ileri süren A.P., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler