HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üsküdar'da otobüs durağa daldı! Ölü ve yaralılar var

Ajanslardan geçen son dakika bilgiye göre; İstanbul Üsküdar'da özel halk otobüsü durakta bekleyenlere çarptı. Otobüsün durağa girmesi sonucu ikisi kadın 3 kişi hayatını kaybetti, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kazaya özel halk otobüsü şoförünün durağa yanaşan İETT otobüsünün önüne geçmeye çalışması nedeniyle olduğu iddia edildi. Kaza yapan otobüsün ise dün hizmete girdiği ve yeni nesil bir araç olduğu açıklandı.

Alınan bilgiye göre Dr. Eyüp Aksoy Caddesi üzerinde seyir halindeki 34 VN 7071 plakalı özel halk otobüsü, durağa yaklaştığı sırada 34 TP 7072 plakalı İETT otobüsüyle çarpıştıktan sonra kontrolden çıkıp, otobüs durağında bekleyenlere çarptı.

Durakta bekleyen yolculardan üç kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

"OTOBÜS DÜN HİZMETE BAŞLADI"

Kazayla ilgili İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri'nden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimize bağlı olup, 13 numaralı Ataşehir-Kadıköy hattında çalışmakta olan 34 VN 7071 plaka numaralı Özel Halk Otobüsü, bugün sabah saatlerinde Haydarpaşa Numune Hastanesinin arkasındaki Dr. Eyüp Aksoy caddesi üzerinde , henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak durağa dalmıştır. Meydana gelen elim kaza da 3 vatandaşımız hayatını kaybederken birçok vatandaşımızda yaralanmıştır. Kaza sonrasında olay yerine intikal eden görevlilerimiz tarafından olay takibe alınmış olup, kaza nedeni araştırılmaktadır. Kazaya neden olan otobüs dün itibariyle hizmete başlamış yeni nesil bir araçtır"

İşte olay yerinden ilk fotoğraflar;


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler