HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucuya karşı tiyatroyla mücadele

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından desteklenen "Eğer Baştan Başlasaydım" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Madde Kullanımı ile Mücadele Büro Amirliği görevlilerinin koordinesinde, 2014'te madde kullanımını bırakıp sağlıklı yaşamı tercih eden gençlere yönelik başlatılan çalışma kapsamında, uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulan gençlerin drama ve tiyatro eğitim çalışmaları ile gönüllü tiyatro eğitmenleri eşliğinde grup çalışmaları, diksiyon, sahne de duruş, ses ve iletişim ifadeleri eğitimleri almaları sağlandı.

Bu eğitimlerden geçen Seçil Aşık, Görkem Duman, Cengiz Boz ve Saniye Siral'in yanı sıra profesyonel oyuncular Necdet Ongun, Hanife Aldemir ve Semih Özer'in oynadığı "Eğer Baştan Başlasaydım" adlı tiyatro oyunu Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Oyunda madde bağımlısı gençlerin, hayata tekrar başlasalardı nasıl bir hayatı tercih edecekleri anlatıldı.

İsmail Senel'in yazdığı, Ali Aytuğ'un yönettiği oyunu, Antalya Valisi Muammer Türker, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Eroğlu, Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürü Selim Gürata ve çok sayıda sanatsever izledi. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler