HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı asker ambulansla evine getirildi

Van'ın Başkale İlçesinde devrilen askeri araçta yaralanan er Ufuk Dokuşlu, İnegöl'deki evine ambulans ile getirildi.

BURSA (A.A)Alınan bilgiye göre, Van'ın Başkale ilçesinde, Ufuk Dokuşlu yönetimindeki askeri zırhlı aracın, devriye görevindeyken şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 5 askerden Ufuk Dokuşlu tedavisinin ardından uçakla Ankara'ya götürüldü, oradan da İnegöl'e ambulansla getirildi.

Dokuşlu'yu evinin önünde annesi Zeynep Dokuşlu ve yakınları gözyaşları ile karşıladı. Sağlık ekipleri Dokuşlu'luyu odasına kadar sedyeyle taşıdı.

Dokuşlu'yu Van'a giderek alan dayısı Yücel Çiçek, sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, "Ben Van'a kadar gittim. Kendisini Van'dan aldım. Bir görev dönüşü arabanın frenleri patlamış, kötü bir kaza geçirmişler. Arabayı gördüm çok kötü bir durumdaydı. Ama kazaya göre Allah'a şükür hiçbirinde bir şey yok. Oradaki komutanları olsun, sağlık personeli olsun çok ilgilendiler. Ufuk'un durumu, geçirdiği kazaya göre gerçekten çok hafif. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Diğer kaza yapan çocukları da gördüğünü dile getiren Çiçek, sözlerine şöyle devam etti:

"Ufak tefek sıyrıkları var. Birkaçının yüzünde çizikler var. Plastik cerrahide tedavi görecekler. Gerçekten o çocuklarla da ilgileniliyor. Ufuk'un kalça kemiğinde bir kırık var. Alçı yapılamıyor, platinde koyamıyorlar. Yattığı yerde bu kendisi kaynayacak. Sağ ayağının liflerinde bir kopukluk vardı. O ayağına da fazla basamıyor. Ben doktordan uçarak gidebilme raporu aldım. Ankara'dan buraya kadar da yatarak, karayolu seyahati verdi. Biz orada Albayla konuştuk. Albay Ankara'yı aradı. Büyükşehir Belediyesinden ambulans ayarladılar. Biz uçaktan inmeden sedyeler geldi. Bizi karşıladılar. Ufuk'u hiç ellemedim desem yeridir. Onlar ilgilendiler. Ambulansa kadar çantalarımızı da aldılar. Allah razı olsun çok ilgilendiler."

Muhabir: Şaban Kılıçcı / Volkan Bayraktar

Yayıncı: İbrahim Uyar

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler