KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2020 estetik trendleri belli oldu! Kylie Jenner dudakları ve Kim Kardashian kalçası artık moda değil

    Londra'nın en ünlü estetik cerrahlarından biri olan Syed Haq, 2020'nin estetik trendlerini açıkladı. Haq, doğal görünmenin popüler hale geldiğini söylerken aşırı dolgun gözüken dudakların ve göğüslerin artık talep edilmediğini söyledi. Kadınlar artık Kate Middleton gibi 'mutlu yüz', Rihanna gibi daha doğal kalçalar tercih ediyor. Bakın 2020'nin estetik trendlerinde daha neler yer alıyor?

    2020'nin estetik trendleri ortaya çıktı. Ve estetik modası doğal bir yöne doğru gitmeye başladı. Harley Street'te çalışan ve 20 yılı aşkın bir süredir kozmetik endüstrisinde öncü olan Profesör Syed Haq, doğal olmayan dudak dolgularının ve meme implantlarının artık trend olmadığını söyledi. Bunun yerine hastalar Kate Middleton'dan esinlenerek mutlu bir yüze sahip olmak istiyorlar. Dudaklarının köşelerine dolgu, kaş çatma çizgilerine ise daha yumuşak bir hat kazandırmak istiyorlar.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Last night, The Duchess of Cambridge joined The Queen, The Prince of Wales and other Members of the Royal Family at a reception for @NATO leaders at Buckingham Palace, to mark 70 years of the Alliance. The North Atlantic Treaty - or Washington Treaty - forms the basis of NATO (North Atlantic Treaty Organisation). It was signed on the 4th April 1949 by 12 founding members. The NATO Alliance is now formed of 29 countries. It exists to protect the people and territory of its members, and is founded on the principle of collective defence. The Duchess, along with other Members of the Royal Family, welcomed NATO leaders, members of their delegations and NATO staff in the Picture Gallery.

    Kensington Palace (@kensingtonroyal)'in paylaştığı bir gönderi ()

    2020'nin estetik trendlerinde Instagram yüzüne sahip olma isteği ise devam edecek. Kulakların şekillendirilmesi, diz yaşlanmasına karşı dolgu ve botoks ön planda olacak.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    The Duchess of Cambridge, Patron of the @Natural_History_Museum, visited the Angela Marmont Centre for UK Biodiversity to hear how it is championing and helping to protect UK wildlife. The Angela Marmont Centre (AMC) is a unique scientific hub located in the Natural History Museum, and is dedicated to the study of the UK’s natural world. The AMC helps public visitors identify their finds, provides vital training in wildlife identification, and leads research and citizen science projects that are helping to transform our understanding of over 80,000 species of wildlife ???????????? known to exist in the UK today. With populations of many UK species declining, and a significant proportion threatened with local extinction, the AMC brings together a host of individuals and organisations all dedicated to building understanding of the UK’s wildlife, so that it can be better protected for future generations. AMC staff work with colleagues from across the Natural History Museum to carry out a range of scientific research to study ???? how and why the UK’s wildlife is changing. This ranges from applying ground-breaking scientific techniques, including analysis of environmental DNA through to detecting and identify the miniscule insects and microorganisms that play an important role in healthy environments. At the AMC today The Duchess viewed some of the Museum’s specimens and saw DNA sequencing ???? live in action.

    Kensington Palace (@kensingtonroyal)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Profesör Haq şöyle konuşuyor: 'Cambridge Düşesi'nin güzel bir yüzü var ama onu halk tarafından daha da hayran bırakan şey, herkese güven veren samimi, mutlu ve ilgi çekici ifadesi. Bu mutlu görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için dudak köşelerine dolgu uygulanıyor ve kaş hatları yumuşatılıyor. Bu, kadınlara daha genç ve kadınsı bir görünüm sunmanın avantajına da sahip.'

    KİM KARDASHIAN KALÇASI OUT, RİHANNA İN

    Profesör Haq Brezilya kalçasının ise artık trend dışı olduğunu yeni trendin İspanyol kalçası olduğunu vurguluyor. Bunun için belden yağ alındığını ve kalçaya enjekte edildiğini söylüyor. Bu kalça tipini ise Rihanna'da görmek mümkün. Bu tedavi şeklinde pro-iyonik teknoloji kullanılıyor.

    Bununla birlikte görülüyor ki, kadınlar bu yıl Kim Kardashian kalçalarını değil Rihanna'nın kalçalarını takip edecek.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    I know it feels like we’ve been out of stock for a long time but I am so excited to announce that we are finally restocking our original @skims Solutionwear™ on Wednesday, November 20th at 9am PST / 12pm EST! After the name change, we wanted to make sure we didn’t waste any of the original product, so we tried and tested hundreds of different approaches to remove the old branding to ensure we saved it all. These are the original pieces we’re bringing back on November 20th, which will feature a super soft fabric SKIMS label! We’ll also be introducing 4 new Solutionwear™ styles based on your comments and requests since we launched that I can’t wait to show you. Be sure to join the waitlist at SKIMS.COM to be the first to shop when the collection drops!

    Kim Kardashian West (@kimkardashian)'in paylaştığı bir gönderi ()

    ANGELİNA JOLİE GÖZLERİ

    anglie

    İnsanlar uzun süredir göz kapağı ameliyatı geçiriyor, cildi sıkılaştırmak için lazer kullanımı söz konusu. Angelina Jolie gibi bir göz görünümü kadınların tercihleri arasında yer alıyor.

    KULAK ŞEKİLLENDİRME

    Profesör Haq, “Herkes mükemmelliği arıyor ve bu kulaklar için de geçerli' diye konuşuyor. Ahtaplasti sadece kulaklarını sabitlemek isteyen çocuklar için değil, birçok kadının trend listesinde. Cara Delavigne'ye benzer kulaklara ulaşmak bu yıl trend olacak.

    SAÇ ÇİZGİSİ DOLGUSU

    Scalp Micropigmentation talebinde büyük bir artış var. Kadınlar saçlarını topladıklarında Gigi Hadid gibi bir görünüme sahip olmak istiyor. Menopoz, stres ve anksiyete sırasında saç çizgisinde dökülen saçlar tekrar kazanılmak isteniyor.

    INSTAGRAM YÜZÜ

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    just love this pic.. ???? #rosiehw

    ????Rosie Huntington-Whiteley???? (@dailyrosiehw)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Profesör Haq, Instagram yüzüne olan talep hızla artıyor dedi. Kadınlar yüzlerinin dolgu ile şekillendirildiğini, filtreleri ve takip ettikleri ünlülerin yüzlerine kavuşmak istiyor. Bu uygulamada çene çizgisi, yanaklar, burun, çene ve dudakları dolgunlaştırmak yer alıyor.

    KYLIE JENNER DUDAKLARI TREND DEĞİL

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    set days .. ????????

    Kylie ✨ (@kyliejenner)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Profesör Haq, dramatik dudak dolgu maddeleri ve doğal olmayan göğüs geliştirmeleri için taleplerde bir azalma olduğunu söylüyor. Yani Kylie Jenner görünümü artık moda değil. Buna meme büyütme ameliyatı da dahil.

    Kadınlar bedenleriyle daha uyumlu hale geldikçe ve geçmişin moda trend belirleyicilerinden daha az etkilendikçe, doğal görünüm ön plana geçiyor.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler