Takviye Hazır Kuvvet ekipleri depremzedeler için görev başında
Selimiye Camisi'nde depremde hayatını kaybedenler için dua edildi
Elazığ'da deprem nedeniyle binaları yıkılan ve hasar görenlerin güvenli ev arayışını fırsata çevirenler, kira ücretlerini günler içinde 2 katına çıkardı. Çadırlarda kalan depremzedeler, bu duruma tepki göstererek, ücretleri artıranlardan vicdanlı davranmalarını istedi.
Vali Aykut Pekmez Sincikli depremzedeleri yalnız bırakmadı
Kumbarasında biriktirdiği parayı depremzedelere gönderdi
Trabzon'dan depremzedelere ısıtıcı, gıda ve giyim yardımı
Ağrılı iki kız kardeş sahibi oldukları çeyiz dükkanında, arkadaşlarının da desteğiyle Elazığ'daki depremzedeler için bir günde 50 yorgan dikti - Kardeşlerden Filiz Özcan: - "Biz normalde bir günde maksimum 10 yorgan dikebiliyorduk ama Rabbimin yardımıyla 50 yorgan dikmeyi başardık. Severek, isteyerek öyle büyük bir azimle yaptık ki sıradan bir gün olsa asla yapamazdık"
Elazığ'daki depremin ardından Trabzon'un Ortahisar ilçesinde başlatılan kampanya kapsamında toplanan elektrikli ısıtıcı, battaniye, yorgan, ayakkabı, gıda ve giyim malzemesinden oluşan yardımlar, 30 Ocak Perşembe günü bölgeye gönderilecek - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: - "İnşallah, yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla birlikte bu deprem felaketinin üstesinden geleceğiz"
Edirne'de polislerden depremzedelere battaniye ve ısıtıcı yardımı
Denizli'nin Bozkurt ilçesindeki depremzedeler, cuma namazını açık alanda kıldı
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 2017 ve 2018'de meydana gelen 5,5 ve 5,1 büyüklüğündeki depremlerin ardından hasar gören evlerin yıkılarak yeniden yapılması için başlatılan çalışmalarda sona gelindi - Konteynerlerde yaşayan depremzedelerin tamamı, yaklaşık iki ay içinde yeni konutlarına kavuşacak - Samsat Kaymakamı Halid Yıldız: - "403 konutu vatandaşlarımıza teslim konusunda sona yaklaştık. Önümüzdeki haftadan itibaren konut teslimine başlayacağız"
Endonezya’daki depremde travma yaşayan depremzedeler, yeni bir deprem ve tsunami korkusuyla evlerine dönmek istemiyor - İçme suyu ve gıda sıkıntısı ile elektrik kesintileri nedeniyle halk bölgeden ayrılıyor