Onur Bulut Haberleri

Beşiktaş'ta Onur Bulut'a sürpriz talip! 500 bin euroluk teklif kabul edilmek üzere

Beşiktaş'ta taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Onur Bulut'a sürpriz iki talip çıktı. Werder Bremen ve Udinese'nin talip olduğu milli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 26-01-2024 23:22

Onur Bulut transferiyle ilgili yeni açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Kayserispor ve Beşiktaş arasında krize sebep olan Onur Bulut transferi hakkında açıklama yaptı.

Spor 22-09-2023 19:27

Beşiktaş antrenmanında ilginç sakatlık! Onur Bulut ile kondisyoner Miguel Peiro arasındaki çekişme kötü bitti

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken, antrenmanda ilginç bir sakatlık olayı yaşandı. Siyah-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Onur Bulut ile takımın kondisyoneri Miguel Peiro arasında geçen konuşma sonrası Onur Bulut İspanyol antrenörü havaya kaldırıp yere bırakınca Miguel Peiro sakatlandı.

Spor 19-07-2023 13:59

Kayserispor'dan Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut için yeni açıklama! O fotoğrafı paylaştılar...

Beşiktaş'ın geride bıraktığımız sezonun devre arası Kayserispor'dan kadrosuna kattığı ve Kayseri cephesinin hukuksuz olduğu iddiasıyla itirazda bulunduğu Onur Bulut transferi Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşınmıştı. Konuyla alakalı olarak Sarı-Kırmızılı ekipten dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 12-07-2023 23:28

Kardeşlik maçı sonrasında Beşiktaşlı yıldız hastaneye kaldırıldı! Türkiye'ye takımdan ayrı dönecek...

Beşiktaş, Bırakmam Seni Türkiyem kampanyası dahilinde depremzedeler yararına organize edilen dostluk maçında Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sabah ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından siyah - beyazlı futbolcu Onur Bulut hastaneye kaldırıldı.

Spor 13-05-2023 21:16

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Arda Güler - Onur Bulut pozisyonu ile ilgili dikkat çeken yorum! 'Ortada bir ölü var...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta’nın Fenerbahçe derbisindeki penaltıyla ilgili yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine, "Burada kasıt varsa, o suçlu sistemin dışına çıkarılır. Herkes penaltı olduğunu söylüyor. Bu işin başındaki de bugün aynı şeyi söylüyor. VAR’a bakıldığı zaman görülmüyor mu? Görülen bir şeyde tam tersi karar çıkıyorsa o zaman gereğini yapmak lazım" dedi.

Spor 05-04-2023 19:09

Kayserispor'dan Ahmet Nur Çebi'ye olay yaratan cevap! Beşiktaşlı taraftarlar ayaklandı...

Kayserispor Kulübü, yazılı bir açıklama yaparak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarına yanıt verdi. Sarı kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, "İddiaların ancak orta seviyeden düşük zekası bulunan insanlar tarafından makul bulunur" denildi.

Spor 01-04-2023 10:04

Son dakika: '4-6 ay men ve evrakta sahtecilik!' Beşiktaş ve Kayserispor arasındaki Onur Bulut gerginliği büyüdü, işler fena karıştı!

Son dakika haberleri: Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından profesyonel futbol müsabakalarına ara verilmişti. Afet bölgesine yardım gönderen kulüpler arasında yer alan Beşiktaş, transferde de çalışmalarını sürdürmüştü. Onur Bulut'u kadrosuna katan siyah - beyazlılar ile Kayserispor arasında anlaşmazlık oldu ve sarı - kırmızılı kulüp, transferi UÇK'ya taşıdı. Bunun üzerine Bulut'tan flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 20-02-2023 16:55

Beşiktaş ile Kayserispor arasındaki Onur Bulut krizi büyüyor!

Kayserispor, Onur Bulut'un sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 3 yıllığına uzatmıştı. Beşiktaş yaptığı açıklamada Onur Bulut ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Kayserispor ise bu transferin hukuka aykırı olduğunu düşünerek siyah-beyazlı kulübü dava etti. Onur Bulut gerilimine siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Cenk Sürmen de dahil oldu.

Spor 20-02-2023 10:03

Beşiktaş ve Kayserispor arasında Onur Bulut krizi! Büyük tepki: 'Can pazarı yaşanırken, imza attırıp yayınladılar!'

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut’un Beşiktaş’a imza atması nedeniyle ilgili yaptığı açıklamada, "Beşiktaş yöneticilerinin hem nezaketten uzak hem de hukuk tanımayan bu davranışlarına karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Böyle bir sıkıntının içinde futbolcumuz Onur Bulut’a imza attırıp fotoğrafını sosyal medyaya düşürenlerin cevabını taraftarlarımız yeri gelince verecektir." dedi.

Spor 19-02-2023 19:56

Onur Bulut transferinde gerilim büyüyor! Kayserispor, oyuncunun Beşiktaş ile imzaladığı sözleşmeyi UÇK'ya taşıdı...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından TFF, profesyonel futbol müsabakalarını ertelemiş ve transfer dönemini 10 gün daha uzatmıştı. Beşiktaş verilen arada Kayserispor'dan Onur Bulut'u kadrosuna katmış ve oyuncu için 1 milyon dolar ödeme yapmıştı. Sarı - kırmızılı kulüp, siyah - beyazlıların parasının geri gönderildiğini ve transferin TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşındığını açıkladı.

Spor 18-02-2023 15:29

Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut helallik istedi!

Kayserispor, Onur Bulut'un sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 3 yıllığına uzatmıştı. Beşiktaş yaptığı açıklamada Onur Bulut ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Kayserispor ile sözleşmesini feshederek Beşiktaş’a transfer olan Onur Bulut, sarı-kırmızılı camiadan helallik istedi.

Spor 09-02-2023 10:47

Beşiktaş, Onur Bulut transferi açıkladı! ''2025-2026 sezonuna kadar...''

Kayserispor, Onur Bulut'un sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 3 yıllığına uzatmıştı. Beşiktaş yaptığı açıklamada Onur Bulut ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Spor 08-02-2023 19:02

Kayserispor’dan ’Onur Bulut’ açıklaması geldi! Adım adım Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut’un Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili iki kulüp başkanının görüştüğünü söyleyerek, "Eğer futbolcunun menajerleri de yeni dönemde anlaşırlarsa bu transfer gerçekleşecek" dedi.

Spor 01-02-2023 15:27

Son dakika: Şenol Güneş'in 'İstiyorum' dediği yıldızı Fenerbahçe bitiriyor! İşte sarı - lacivertlilerin dördüncü transferi! Onur Bulut'un rotası Kadıköy...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, kulüpler de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer dönemini Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir gibi isimlerle açan sarı - lacivertlilerin peşinde olduğu futbolcu ortaya çıktı. Bright Osayi-Samuel'i İngiltere Premier Lig'e göndermeyi hedefleyen Fenerbahçe'nin Kayserispor formasıyla dikkatleri üzerine çeken Onur Bulut'un transferini bitirmeyi hedeflediği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 31-01-2023 07:27

Son dakika: Önce milli takımda buluştular, şimdi de Beşiktaş'ta bir araya geliyorlar! Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Onur Bulut, Şenol Güneş'in kanatları altına giriyor...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası arasından sonra oynadığı iki maçta bir beraberlik ve bir galibiyet alan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, ara transfer döneminde kadroya katılmasını istediği isimlerin listesini yönetime verdi. Güneş'in takımında görmeyi hedeflediği isimlerin Leicester'dan Çağlar Söyüncü, Marsilya'dan Cengiz Ünder ve Kayserispor'dan Onur Bulut olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 01-01-2023 15:13

Son dakika: Şenol Güneş'ten flaş transfer açıklaması! Çağlar Söyüncü, Samet Akaydın, Onur Bulut, Cengiz Ünder ve Ozan Tufan...

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş, evinde Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. Güneş; Samet Akaydın, Onur Bulut, Ozan Tufan, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü transferleri hakkında da konuştu.

Spor 30-12-2022 07:13

Son dakika: 'Futbolcunun ayartılması ve hatta daha ötesi!' Kayserispor'dan Şenol Güneş'e Onur Bulut transferi için sert tepki!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor'dan Onur Bulut ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in "Takımımda isterim" dediği oyuncu ile ilgili bir yazı yayımlayan sarı - kırmızılı kulübün açıklamasında, "Futbolcunun ayartılması dahil ve hatta ötesini düşünmeye mahal verecek bu tip bir yaklaşımın olumsuz sonuçlarını sayın Şenol Güneş'in öngörmesi gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerine yer verildi. İşte detaylar...

Spor 26-11-2022 17:02

Transferde dev derbi! Beşiktaş ve Trabzonspor, milli sağ bek için karşı karşıya...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona iyi bir başlangıç yapan ve Dünya Kupası arasına 23 puanla 6. sırada giren Kayserispor'da sağ bek oyuncusu Onur Bulut, performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı- kırmızılı formayla ortaya koyduğu oyun sonrası milli formayı da ilk kez sırtına geçrien Bulut'a iki Süper Lig devi talip oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor'un 28 yaşındaki oyuncunun transferi için masada olduğu ve kıyasıya bir rekabete girdiği belirtildi. İşte detaylar...

Spor 22-11-2022 07:55

Son dakika: 'İki yıldır böyle bir şey olmadı!' Onur Bulut'un golü sonrası Galatasaray'da ilk yaşandı!

Son dakika haberleri: Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Kayserispor; 22. dakikada Gavranovic ile öne geçerken, 34. dakikada Onur Bulut'un golüyle farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası dışından Galatasaray ağlarını sarsan Bulut'un golü sonrasında ise Galatasaray'da iki yıl sonra bir ilk yaşanmış oldu. Sarı - kırmızılılar 2020'den bu yana ilk kez ilk yarıda kalesinde 2 gol gördü.

Spor 15-10-2022 21:18

Yukatel Kayserispor, HangiKredi Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Yukatel Kayserispor, HangiKredi Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Yurthaber 05-10-2022 15:03

Avusturya kampında Alanyaspor'a çifte imza

Alanyaspor orta saha oyuncusu Musa Çağıran ve Onur Bulut ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 04-08-2019 15:04

Alanyaspor'da çifte imza

Turuncu-yeşilli kulüp, orta saha oyuncuları Musa Çağıran ve Onur Bulut ile üçer yıllık sözleşme imzaladı

Yurthaber 04-08-2019 14:36

Onur Bulut, Alanyaspor'da

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Almanya'nın Braunschweig takımında forma giyen Onur Bulut'u transfer etti.

Spor 27-07-2019 21:07

Alanyaspor'da transfer

Turuncu-yeşilli kulüp, Almanya'nın Braunschweig takımında forma giyen Onur Bulut'u renklerine bağladı

Yurthaber 27-07-2019 16:41