HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sana bir şey oldu mu?'

Kaza geçiren kadın, kendi yarasını unutup eşini sordu.

'Sana bir şey oldu mu?'

Konya'da geçimini sokaklardan kağıt toplayarak sağlayan çiftin kullandığı motosiklete, otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle fırlayıp yere düşen 21 yaşındaki Göksel Şekil, kendi yarasını unutup eşine 'Halilim, iyimisin? Sana bir şey oldu mu?' dedi. Hafif yaralı 22 yaşındaki Halil Şekil de yerde yatan eşine sarılıp, öperek sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Medrese Mahallesi Ulaşbaba Caddesi'nde meydana geldi. Geçimini sokaklardan kağıt toplayarak sağlayan Halil Şekil'in kullandığı 42 ND 369 plakalı motosiklet iddiaya göre tali yoldan ana caddeye çıkması sonucu 29 yaşındaki Orhan Mert yönetimindeki 42 ST 655 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kazada sürücü Halil Şekil ve motosikletten fırlayıp yere düşen eşi Göksel Şekil yaralandı. Yerde yatıp ambulansın gelmesini bekleyen Göksel Şekil, kendi yarasını unutup eşine 'Halilim, iyimisin? Sana bir şey oldu mu?' dedi. Hafif yaralı Halil Şekil de eşine sarılarak 'Ben iyiyim gülüm. Sen beni düşünme' diyerek öpüp sakinleştirmeye çalıştı. Ambulansa alınan Göksel Şekil, bu kez de sağlık görevlilerine 'Ne olur eşime bakın. O iyi mi? Halilim iyi mi?' diye sordu. Göksel Şekil ve eşi aynı ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyonet sürücüsü Orhan Mert, '60 kilometre hızla seyrediyordum. Üç tekerlekli aniden önüme çıktı. Karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlardı' dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler