Adana Demirspor Galatasaray Maci Canli Izle Haberleri

Adana Demirspor - Galatasaray maçının ardından Diyarbakır'da bir Fenerbahçe taraftarından akılalmaz talep! 112'yi arayıp Icardi'yi şikayet etti...

Diyarbakır'da bir Fenerbahçe taraftarı Icardi'nin 'sınır dışı' edilmesi için polise şikayette bulundu. Icardi yüzünden televizyonu kırmak zorunda kaldığını belirten taraftar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak polise bağlandı. Taraftar Icardi'nin 'sınır dışı' edilmesi için şikayette bulundu.

Spor 2024-04-28 11:49:33

Şampiyonluk yolunda kritik dönemeç! Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig'de artık şampiyonun belli olmasına sayılı günler kaldı. Ligin 34. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Maçtan 3-0'lık net bir skorla ayrılan sarı-kırmızılıların bu galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi.

Spor 2024-04-27 10:16:30

Okan Buruk'tan Fenerbahçe açıklaması! ''Yarın derbiyi izleyeceğiz ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada “Büyük rekorlara imza atıyoruz. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Spor 2024-04-26 23:17:25

Galatasaray yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı

Galatasaray, Adana Demirspor galibiyetiyle Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı.

Spor 2024-04-26 22:56:05

Diğer Haber Etiketleri

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası ilginç ifadeler! ''Benim bir daha bunu görmeye ömrüm yetmez''

Galatasaray, Adana Demirspor karşılaşmasıyla Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu geliştirdi. Bu maçın ardından Rıdvan Dilmen karşılaşmayı yorumladı ve ilginç ifadeler kullandı.

Spor 26-04-24 22:54

'Atanın-Tutanın iyi olacak' cümlesinin kelime anlamı! Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tarih yazıyor...

Adana Demirspor maçında 8 kurtarış yapan Fernando Muslera, bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendisine ait lig rekorunu kırdı. Muslera'nın Adana Demirsporlu oyunculara geçit vermediği maçı Galatasaray 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.

Spor 26-04-24 22:05

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda müthiş bir avantaj elde etti!

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaştı. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın oynayacağı haftada kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak isteyen sarı-kırmızılılar bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Ligde 14 maçtır puan kaybetmeyen Galatasaray güzel oyununu Adana'da da sürdürdü. Adana Demirspor da Galatasaray'ın güzel oyununa karşılık verdi ve maç yüksek tempoda geçti. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadeleyi Galatasaray 3-0 kazandı.

Spor 26-04-24 22:04

Adana Demirspor - Galatasaray maçında kural hatası mı yapıldı! Sosyal medya yıkılıyor...

Adana Demirspor'un Galatasaray maçında yaptığı oyuncu değişikliği sonrası sosyal medyada 'kural ihlali' tartışması gündeme geldi. Sahadan bulunan yabancı oyuncu sayısı ile yaşanan bu tartışmaya açıklık getirildi.

Spor 26-04-24 21:17

İsmail Kartal Galatasaray maçı için konuştu! ''U-19 Takımını kimin çalıştıracağı konusunu henüz konuşmadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 03-04-24 23:37

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının biletlerini satışa sunmadı! Ligden çekilme...

Fenerbahçe'de 2 Nisan günü gerçekleştirilecek tarihi genel kurul öncesi bilet satışı durduruldu. Sarı-Lacivertli Kulüp Adana Demirspor maçının biletlerini satışa çıkarmazken, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi için de taraftarlarına 'bilet almayın' uyarısı yaptı.

Spor 01-04-24 20:51

Adana Demirspor ile sözleşmesini feshetmişti ismi Galatasaray ile anılıyordu! Belhanda'nın yeni takımı herkesi şaşırttı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesini sürpriz bir şekilde fesheden ve bir süredir boşta olan Younes Belhanda Katar ekiplerinden Al Shamal'ın yolunu tuttu.

Spor 18-01-24 16:19

SON DAKİKA: TFF açıkladı! İşte Süper Lig ekiplerinin harcama limitleri belli oldu... En yüksek limit Galatasaray'a en düşük limit, Pendikspor'a verildi

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ekiplerinin 2023/24 sezonu ara transfer dönemi harcama limitlerini açıkladı. En yüksek harcama limitine sahip takım Galatasaray olurken, Sarı-Kırmızılılar'ı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor takip etti. İşte detaylar...

Spor 10-01-24 17:39

Belhanda'dan Galatasaray açıklaması geldi! Eski takımına geri mi dönüyor?

Dün akşam oynanan Galatasaray-Konyaspor maçını izlemek için stadyuma gelen Younes Belhanda, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor ile yollarını ayıran Belhanda'nın Galatasaray ya da Trabzonspor'a transfer olacağı konuşuluyordu.

Spor 08-01-24 09:47

Onyekuru artık dayanamadı! Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'a olay yaratan bir cevap verdi

Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki sözleri sonrası yıldız oyuncudan cevap geldi. Onyekuru'nun Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı oyuncularla samimi hareketlerini gördükten sonra soyunma odasında tartıştığını ifade eden Murat Sancak, sonrasında Onyekuru'yu takımdan gönderdiğini ifade etmişti.

Spor 18-12-23 07:58

Onyekuru'nun görüntüsü gündem olmuştu! Murat Sancak gerçeği açıkladı: 'Buraya ihanet edemezsin'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı programda Onyekuru'nun geçen sene gündem olan görüntüsü ile ilgili konuştu. "Maçtan sonra Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu" diyen Sancak, "Ondan sonra Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, buraya ihanet edemezsin" dedi.

Spor 16-12-23 10:22

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, ŞİFRESİZ mi? İlk 11'ler

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak takip edilebilecek. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde tur peşinde. Maç, 42.305 seyirci kapasiteli Parken Stadyumu'nda oynanacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, hangi kanalda, şifresiz mi?

Spor 13-12-23 00:07

Fernando Muslera'nın Adana Demirspor maçında hakeme söyledikleri ortaya çıktı! Fenerbahçe olunca veremiyorsunuz!

Trendyol Süper Lig'de 15. hafta heyecanı devam ederken, Fenerbahçe 40 puanla liderliğini sürdürüyor. Aynı puandaki Galatasaray ise 2. sırada yer alıyor. Sarı - kırmızılılar, konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini almıştı. Cimbom'da kaleci Fernando Muslera, gördüğü sarı kart ile gelecek hafta oynanacak olan Sivasspor maçında cezalı duruma düşmüştü. Uruguaylı file bekçisinin kart görme sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 10-12-23 12:49

Penaltı kararı sonrası Muslera'dan maçın hakemine Fenerbahçe isyanı!

Galatasaray, Adana Demirspor karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig’de iç sahadaki yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı. Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Adana Demirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Adana Demirspor'un kazandığı penaltı sonrası hakemle konuşan Muslera'nın söyledikleri ortaya çıktı.

Spor 09-12-23 10:59

Luis Nani'nin Galatasaray maçı sonrasında Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi? sorusuna verdiği cevap gündem oldu!

Galatasaray ile Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında kozlarını paylaştı. Rams Park'ta oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Konuk ekip Adana Demirspor'da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Luis Nani, maç sonunda kendisine sorulan "Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 23:05

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig Galatasaray Adana Demirspor maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı olarak yayınlandı. Teknik direktör Okan Buruk'un öğrencileri Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Park'ta oynanan karşılaşmadan üstünlükle ayrılmayı hedeflemişti. Ligde geride kalan bölümde 12 galibiyet, birer eşitlik ve yenilgi yaşayan Cimbom 37 puan topladı ve averajla 15. haftaya 2. sırada girdi. Galatasaray Adana Demirspor maç sonucu ekranı internette araştırılıyor. Peki, Galatasaray Adana Demirspor maçı kaç kaç bitti?

Spor 08-12-23 22:55

MAÇ SONUCU: Galatasaray, Adana Demirspor'a şans tanımadı! Cimbom, Avrupa öncesi hata yapmadı

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Rakibini 3-1 mağlup eden sarı - kırmızılılar, üst üste 3. galibiyetini aldı ve hafta içinde oynanacak olan Kopenhag karşılaşması öncesinde moral buldu. İşte kritik müsabakadan detaylar...

Spor 08-12-23 22:01

Younes Belhanda'nın Galatasaray - Adana Demirspor maçındaki performansı sosyal medyanın gündemine oturdu! O pozisyonun ardından tepki üstüne tepki yağdı

Galatasaray ile Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada konuk ekibin orta saha oyuncusu Younes Belhanda'nın performansı sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk yarıda yaşanan bir pozisyon sonrasında sosyal medya kullanıcıları Faslı futbolcuya tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 20:59

Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri

Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahasından üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Sakatlığı devam eden Davinson Sanchez bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Peki, Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Adana Demirspor maçı hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 08-12-23 09:22

Galatasaray, Süper Lig'de yarın Adana Demirspor'u konuk edecek

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında yarın sahasında Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Spor 07-12-23 09:35

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Bayern Münih Galatasaray maçı kaç kaç? CANLI MAÇ ANLATIMI

Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın olarak yayınlanıyor. Sarı-kırmızılı temsilcimiz Rams Park'ta oynanan ilk karşılaşmadan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri bu maça puan veya puanlar için çıkacak. Bayern Münih Galatasaray maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda, kaç kaç? İşte, ilk 11'ler...

Spor 09-11-23 00:13

FENERBAHÇE TRABZONSPOR DERBİSİ CANLI İZLE! Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe Trabzonspor derbisi için heyecan dorukta. Süper Lig’in 11. haftasında oynayacak karşılaşma için nefesler tutuldu. Süper Lig'de zirvenin ilk sırasında sarı-lacivertliler, ikinci sırasında ise Galatasaray yer alıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri Karadeniz ekibini ağırlayacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 03-11-23 13:36

Son dakika: Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti! İki takım farkı açıyor...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 6 hafta geride kalırken, heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 6'da 6 yapan Fenerbahçe; 18 puanla liderliğini sürdürürken, 2. sıradaki Galatasaray 16 puanla takibine devam ediyor. 11 puanlı Adana Demirspor 3. basamakta yer alırken, aynı puandaki Rizespor ise 4. sırada bulunuyor. Bu durumun ardından Süper Lig'deki şampiyonluk oranları da değişti. İşte detaylar...

Spor 29-09-23 19:06

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Başakşehir Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler

Başakşehir Galatasaray ile Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Heyecanlı geçmesi beklenen karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanıyor. Maçı canlı olarak takip etmek isteyen birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Başakşehir Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig Başakşehir Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? İşte ilk 11'ler

Spor 23-09-23 20:06

Galatasaray kaçıncı torbada? 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasaray'ın rakipleri kim?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geri sayım tamamlandı. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde 1 temsilcimiz (Galatasaray), Konferans Ligi’nde ise 3 takımımız (Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor) mücadele ediyor. 2023-2024 UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi ekranı internette araştırılıyor. 2023 Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasray'ın rakipleri merak konusu oldu. Peki, Galatasaray kaçıncı torbada? 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasaray'ın rakipleri kim?

Spor 31-08-23 21:07

Avrupa'da 4'te 3! Yıllar sonra gelen müjde... İşte UEFA ülke puanında son durum!

Avrupa'da bu sezon Galatasaray, Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile mücadele eden Türkiye play off turu rövanş mücadelelerinde galibiyet ararken oynanan ilk maçların ardından ülke puanı sıralaması da merak konusu oldu. İşte güncel UEFA ülke puanı sıralaması...

Spor 24-08-23 23:20

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu'ndan flaş karar! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un maçları ertelendi...

Son dakika haberleri: Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlarımız Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, hafta içinde rakipleriyle karşılaşacak. Hollanda Futbol Federasyonu'nun Avrupa arenasına çıkacak olan takımlarının maçlarını ertelemesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu da kararını verdi ve temsilcilerimizin gelecek hafta oynayacağı lig maçlarını erteledi. İşte detaylar...

Spor 22-08-23 16:37

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu kararını verdi! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'a müjde...

Son dakika haberleri: Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, hafta içinde rakipleriyle karşılaşacak. Hollanda Futbol Federasyonu'nun Avrupa arenasına çıkacak olan takımlarının maçlarını ertelemesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da flaş bir hamele geldi. İşte detaylar...

Spor 21-08-23 21:09

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 18 AĞUSTOS 2023: Türkiye UEFA ülkeler sıralamasında kaçıncı sırada? Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor...

UEFA ülke puanı sıralaması Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor taraftarları kadar sporseverler tarafından da yakından takip ediliyor. Play-off turuna yükselen temsilcilerimiz UEFA ülke puanı üzerinde etkili oluyor. Türkiye elde ettiği son zaferle ilk 10'a yükselmeyi başarmış ve eleme karşılaşmalarına 13. sırada başlamıştı. Türkiye ülke puanını korursa gelecek sezonda lige doğrudan takım gönderebilecek. Peki, UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada?

Spor 18-08-23 10:42

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI: 2023-2024 UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Adana Demirspor!

UEFA ülke puanı sıralaması Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana 3-0 yenmesi sonrası yenilendi. Galatasaray'ın galibiyeti ile Türkiye ilk 10'a göz kırptı. Sporseverler internette konuya air araştırma yapıyor. Peki, 2023-2024 UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye'nin puanı kaç?

Spor 09-08-23 09:37

Avrupa'da dört dörtlük hafta! Ülke puanımız Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un galibiyetleri sonrası uçuşa geçti... İşte son durum!

Avrupa'da bu sezon Galatasaray, Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile mücadele eden Türkiye bu hafta oynanan rövanş mücadelelerinde alınan 4 galibiyetle ülke puanında yerini sağlamlaştırdı. İşte detaylar...

Spor 04-08-23 09:12

ZALGİRİS VİLNİUS GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler!

Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı canlı olarak yayınlanacak. Rakibini yenerek İstanbul'da oynanacak olan karşılaşmaya rahat bir şekilde çıkmayı hedefleyen Okan Buruk'un öğrencileri hazırlıklarını tamamladı. Maç, 5 bin 67 seyirci kapasiteli Vilnius kentindeki LFF Stadı'nda oynanacak. Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Zalgiris Vilnius Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler...

Spor 25-07-23 19:06

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan transfer sözleri! Galatasaray düşünmüyorsa alabiliriz

Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dorukhan Toköz transferine dair konuşan Sancak, Yunus Akgün için de Galatasaray'a mesaj gönderdi.

Spor 21-07-23 22:16

GALATASARAY KİSVARDA MAÇI CANLI İZLE! Galatasaray Kisvarda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Kisvarda maçı canlı olarak yayınlanacak. Bilindiği üzere sarı-kırmızılılar ekip, sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile kozlarını paylaşmış ve maçtan 4-3 yenilgi ile ayrılmıştı. Şimdi gözler yeni hazırlık maçına çevrildi. Galatasaray Kisvarda maçı canlı izleme ekranı 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Galatasaray Kisvarda hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 10-07-23 13:57

GALATASARAY HULL CITY MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ: Galatasaray Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç saati değişti!

Galatasaray Hull City maçı canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılılar, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz futbol takımıyla karşı karşıya gelecek. Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak bu hazırlık maçı için nefesler tutuldu. Maç saati değişti. Öte yandan Galatasaray Hull City maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Galatasaray Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 05-07-23 13:26

Adana Demirspor bombayı patlatıyor! Mavi Şimşekler, dünyaca ünlü yıldızı Türkiye'ye getiriyor...

Vincenzo Montella'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Patrick Kluivert'ı getiren Adana Demirspor, transferde yine büyük oynuyor. Önceki sezonlarda kadrosuna Mario Balotelli, Artem Dzyuba ve Henry Onyekuru gibi yıldız isimleri katan Mavi Şimşekler, gelecek sezon tarihinde ilk kez mücadele edeceği Avrupa'da da adından söz ettirmek için dünyaca ünlü bir golcüyü radarına aldı. Adana Demirspor'un hedefinde adı sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Cavani'nin olduğu ortaya çıktı.

Spor 01-07-23 10:33

Son dakika: Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Fenerbahçe'nin şampiyon olmasının ardından Avrupa arenasında yer alacak temsilcilerimiz belli oldu. Galatasaray; Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazanırken, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi ön elemelerinde boy gösterecek. İşte Konferans Ligi'nde yer alacak olan temsilcilerimizin muhtemel rakipleri...

Spor 12-06-23 09:15

'Lale Orta'nın gerçek yüzü' diyerek açıkladı! Galatasaray Adana Demirspor maçı sonrası VAR hakemine gidip...

Galatasaray ile MHK Başkanı Lale Orta arasında sular durulmuyor. Sarı-Kırmızılılar Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak veda ettiği Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin ardından hakem kararlarına tepkilerini sürdürürken, Levent Tüzemen kaleme aldığı yazıda Orta'yı eleştirirken, Galatasaray'ın UEFA'ya gitmesi gerektiğini söyledi. Tüzemen, ayrıca Lale Orta'nın Galatasaray-Adana Demirspor maçı sonrası VAR hakeminin yanına giderek tebrik ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 07-04-23 15:02

Son dakika: PFDK sevkleri açıklandı! Duyuru sonrası Murat Sancak'tan tepki geldi! 'Hakkını arama deniyor, parmak sallanıyor!'

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan bildiride Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, PFDK'ya sevk edildi.

Spor 04-04-23 22:03

Galatasaray'da Icardi krizi! Taraftarlar ilk defa yıldız oyuncuya büyük tepki gösteriyor...

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 86'ncı dakikada Midtsjö ve 90+8'de penaltıdan Zaniolo kaydetti. Bu sonucun ardından Sarı-kırmızılı ekip, puanını 63'e çıkarıp liderliğini sürdürürken, Adana Demirspor ise 45 puanla 4'üncü sırada kaldı. 84. dakikada oyundan alınan Icardi ile ilgili maç sonunda flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 02-04-23 09:25

'İzlediğimde canım yandı!' Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Adana Demirspor maçı sonrasında flaş ıslık yorumu...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'nda oynanan müsabakada kazanan taraf, son anlarda bulduğu gollerle sarı - kırmızılılar oldu. Maçtan 2-0'lık üstünlükle ayrılan Galatasaray liderliğini sürdürürken, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken yorumlar geldi. İşte detaylar...

Spor 02-04-23 01:10

Son dakika: Erden Timur'dan Adana Demirspor maçı sonrasında olay yaratan sözler! 'Her şey elimizde, açıklayacağız!'

Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri son dakikalarda Fredrik Midtsjö ve Nicolo Zaniolo kaydetti. Liderliğini sürdüren Galatasaray'da Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. İşte detaylar...

Spor 01-04-23 23:42

Son dakika: Murat Sancak'tan Galatasaray - Adana Demirspor maçı sonrasında hakem Ali Şansalan'a büyük tepki! 'Kıtır kıtır doğradı!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Hakem Ali Şansalan'ın 8 sarı kart gösterdiği mücadelenin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan flaş bir paylaşım geldi. Sancak, Ali Şansalan'a büyük tepki gösterdi.

Spor 01-04-23 23:14

Galatasaray - Adana Demirspor maçında 2 yıl sonra bir ilk yaşandı! Fredrik Midtsjö...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu'nda oynanan ve 90 dakikası büyük bir heyecana sahne olan maçta kazanan taraf, 2-0'lık skorla Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılıların ilk golünü kaydeden Fredrik Midtsjö için dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı.

Spor 01-04-23 23:01

MAÇ SONUCU: Galatasaray, Adana Demirspor karşısında son dakikalarda galibiyete uzandı! Midtsjö ve Zaniolo 3 puanı getirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir mücadeleye sahne olan ve her iki takımın da birçok gol pozisyonuna girdiği maç, sarı - kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Galatasaray, galibiyeti getiren golleri 87. dakikada Fredrik Midtsjö ve Nicolo Zaniolo kaydetti. İşte maçtan detaylar...

Spor 01-04-23 22:35