Anneler Gunu Hediye Onerileri Haberleri

Anneler Günü için Dreame'den muhteşem kampanya!

Dreame, 12 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak Anneler Günü kampanyası kapsamında robot süpürge satın alımlarına özel Hair Glory, Hair Straightener veya Hair Gleam saç bakım ürünlerinden birini hediye ediyor.

Kadin 2024-05-06 17:58:22

Anneler Günü'nde ne yapılır? Anneler Günü'nde neler yapılabilir? Anneler Günü etkinlikleri

Anneler günü, annelere duyulan sevgi ve minnet hislerini göstermek için çok özel bir gündür. Annelerin sevgiyle dolu kalp ve emeklerine karşılık Anneler Günü’nde, onları mutlu edecek pek çok aktivite ve hediye fikri bulunur. Elbette her annenin farklı ilgi alanları, zevkleri ve ihtiyaçları olduğu için, kişiye özel bir hediye ve aktivite seçmek oldukça önemlidir. Peki, Anneler Günü'nde neler yapılabilir?

Haber 2024-05-05 18:54:03

Kitap meraklısı annenize hediye edebileceğiniz çok satan kitaplar

Anneniz tam bir kitap kurduysa doğru yerdesiniz! Anneler gününde, annenizin sevgisine karşılık verebileceğiniz en değerli hediye bir kitap olabilir. Anneniz tarih tutkunu mu, kişisel gelişime mi meraklı, yoksa bilim kurgu ve romana mı düşkün? Annenizi mutlu etmek için pek çok türdeki kitapları sizler için bir araya getirdik. İşte çok satan listelerinde yer alan ve annenizin ilgisini çekebilecek en popüler kitaplardan oluşan seçkimiz!

Haber 2024-05-02 12:30:40

Bu Anneler Günü'nde annesine özel bir hediye vermek isteyenler bu listemize bakmadan geçmeyin

Annelerimizin sonsuz sevgisi, fedakarlığı ve rehberliği hayatımızın her anında bizimle. Onların değerini anlamak için özel günler gerekmez ama Anneler Günü, annelerimize duyduğumuz minneti ifade etmek için harika bir fırsat! Bu Anneler Günü'nde, annesine unutulmaz bir sürpriz yapmak isteyenler için özenle seçilmiş bir hediye seçkisi hazırladık. İşte detaylar!

Haber 2024-05-02 12:29:24

Diğer Haber Etiketleri

yapay zeka haber anneler günü anneler günü hediyeleri kitap kitap kurdu kitap önerileri akıllı saat şarjlı diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası tablet Kulaklık oda termostatı kahve makinesi tost makinesi çay makinesi kettle mikser ekmek yapma makinesi philips philips airfryer philips airfryer xxl philips azur ütü philips dikey süpürge philips elektrik süpürgesi philips elektrikli süpürge philips filtre kahve makinesi philips kahve makinesi philips şarjlı süpürge Amazon amazon alışveriş smeg smeg kahve makinesi smeg kettle Stanley stanley termos stanley termos 1.3 camper camper ayakkabı camper bot karaca karaca çay makinesi karaca çaydanlık Apple remington remington düzleştirici remington saç düzleştirici Anneler Günü mesajları yağsız fritöz Çaycı ekmek makinesi blender yoğurt makinesi türk kahve makinesi anneler gunu icin anneler günü hediyesi anneler gününde ne alınır emsan emsan çaydanlık emsan çelik tencere seti emsan düdüklü tencere emsan hamur yoğurma makinesi emsan granit tencere seti emsan tencere seti emsan tencere emsan kahvaltı takımı alara ayak ayaklar ense Göz spor ayakkabı spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları adidas beyaz spor ayakkabı adidas spor ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas spor ayakkabı erkek beyaz spor ayakkabı beyaz spor ayakkabı kadın new balance kadın spor ayakkabı nike beyaz spor ayakkabı nike erkek spor ayakkabı kadın beyaz spor ayakkabı kadın spor ayakkabı dudak güzellik hücreler posa cilt bakımı sevgi sırt anneler günü tarihi anneler günü ne zaman anneler günü hangi gün Meral Akşener İYİ Parti Karne karne hediyesi pirzola frambuaz reçel ekşi olursa ne yapılır kurabiye tarifi Kalp‎ kalpli kurabiye nasıl yapılır alışveriş Babalar Günü Diyarbakır Türk Telekom Migros Teknosa OnlyFans porno Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Sivas orman Ağaçlandırma sosyal medya Vodafone Huawei hediye Pazar hediyelik eşya FLO

Teknoloji tutkunu anneler için hayat kolaylaştırıcı hediye önerileri

Bu Anneler Günü'nde annenizin kalbine dokunacak ve ilgi alanına hitap edecek bir armağan seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Teknoloji tutkunu annenizi mutlu edecek harika seçeneklerle dolu bir liste hazırladık. Annenizin yaşamını daha da keyifli hale getirecek akıllı cihazlarla dolu seçkimizde akıllı tartılardan hızlı şarjlı diş fırçalarına, tabletten kulaklığa kadar pek çok teknolojik alet yer alıyor. Annenizin gözlerini parlatan bir hediye için içeriğimize göz atın!

Haber 01-05-24 19:42

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 01-05-24 18:32

Hayatınızı kolaylaştıracak Philips ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü'ne özel Philips ev aletlerinde kaçırılmayacak indirimler, bugün sona eriyor! İster annenize, eşinize, sevdiklerinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz yüksek teknoloji ürünü Philips ev aletleri ile bütçe dostu alışveriş deneyimi yaşamaya hazır olun! Sizin için en çok satan indirimdeki modelleri seçtik, hepsi içeriğimizde...

Haber 01-05-24 15:46

Anneler Günü'ne özel indirimler bugün sona eriyor! Flaş fırsatlar ve dahası burada

Onlarca marka, binlerce ürün Amazon'un Anneler Günü'ne özel fırsatları kapsamında çok uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. 12 Mayıs'a kadar sürecek alışveriş etkinliği kapsamında en sevilen indirimdeki markaları sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İster annenize ister kendinize ve diğer sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünleri keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 30-04-24 15:58

RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI! Anne adaylarına, eş ve kayınvalideye en yeni, güzel, resimli 14 Mayıs Anneler Günü mesajları BURADA!

Anneler Günü mesajları, anne, eş ve kayınvalidesine 14 Mayıs 2023 Pazar günü resimli, yeni ve etkileyici sözler göndermek isteyen vatandaşlar tarafından inceleniyor. Bu özel günde birçok kişi annesine hediye alarak ona sevgisini ifade edecek. anne, eş ve kayınvalideye en yeni, etkileyici, resimli 14 Mayıs Anneler Günü mesajları sosyal medya platformları ile anlık mesajlaşma uygulamalarında da paylaşılacak. İşte resimli Anneler Günü mesajları...

Haber 14-05-23 12:12

Mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize alabileceğiniz pratik mutfak aletleri

Anneler Günü’nde mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize sevginizi göstermek ve onu mutlu etmek için pratik mutfak aletleri hediye etmeye ne dersiniz? Çaycılardan kahve makinelerine, fritözlerden ekmek yapma makinelerine kadar birbirinden pratik ürünlerle annenizin işini kolaylaştırabilirsiniz. Öyleyse annenizin konforu için derlediğimiz, pratik mutfak aletlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-05-23 17:55

Annenize sevginizi bir kez daha kanıtlayacak en iyi anneler günü hediyeleri

Annelerimiz en değerli varlıklarımız. Onlara duyduğumuz sevgiyi her an gösteremesek de Anneler Günü, onlara verdiğimiz değeri anlatmak için harika bir fırsat. Anneler Günü'nde anneniz için en doğru hediyeyi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Annenizi çok mutlu edecek birbirinden kaliteli önerilerle karşınızdayız. İşte Anneler Günü için en kıymetli varlığınıza alabileceğiniz on farklı hediye!

Haber 12-05-23 17:54

Sevdiceğinizin annesi, kayınvalidenize alabileceğiniz en iyi uygun fiyatlı anneler günü hediyeleri

Evlendikten sonra ikinci bir anne olan kayınvalideye hediye seçmek bazen pek kolay olmuyor. Anneler Günü yaklaşmışken güzel bir hediye alarak onu mutlu etmek istiyor ama ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız merak etmeyin! Sizler için kayınvalidenize alabileceğiniz en iyi, uygun fiyatlı Anneler Günü hediyelerini bir araya topladık. Gelin, birbirinden kaliteli ve şık hediyelere birlikte bakalım!

Haber 12-05-23 17:54

Mutfakların vazgeçilmezi en sevilen airfryerlarda Anneler Günü'ne özel indirim

Cosori, Xiaomi, Karaca ve dahası... En sevilen airfryer markalarında Anneler Günü Fırsatları'na özel indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. Bugün indirimlerin son günü olduğunu da vurgulayalım. İster annenize ister kendinize bir airfryer hediye etmek isterseniz, şimdi tam zamanı! Sizin için indirimli modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 12-05-23 16:57

Mutfağınıza ve sofralarınıza bahar dokunuşu! Emsan'da Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü için hediye fikri arayanlar buraya! Emsan, sağlıklı yaşam için özel olarak tasarlanmış seramik tencereleri, lezzetli bir demleme çay için çaydanlık setleri ve daha bir ürününde Anneler Günü'ne özel indirimlerle karşımızda! Emsan ürünlerindeki bu özel Anneler Günü indirimlerinden yararlanmak için acele edin.

Haber 12-05-23 13:56

Yürüyüş yapmayı seven annenize hediye edebileceğiniz spor ayakkabı modelleri

Her yıl mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Günü, annenize verdiğiniz değeri göstermeniz için harika bir fırsat. Bu özel gün için aldığınız hediyelerle annenizi ne kadar çok düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Örneğin anneniz yürüyüş yapmayı çok seviyorsa ona rahat ve şık bir spor ayakkabı hediye edebilirsiniz. Peki, annenizin stilini tamamlayacak spor ayakkabılarla tanışmaya ne dersiniz?

Kadin 11-05-23 17:27

Anneler Günü'nde güzelliğine düşkün annelere hediye edebileceğiniz cilt bakım ve makyaj ürünleri

Anneler Günü yaklaşırken herkesi bir hediye seçme telaşı aldı! Her yıl yaratıcı ve anlamlı bir hediye bulabilmek için günlerce düşünüyorsanız bu konuda işinizi biraz kolaylaştırabiliriz çünkü "Bakım ve güzellik konusunda annemin eline kimse su dökemez." diyenler için harika hediye önerileriyle geldik. Peki, mucizevi etkili o ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 10-05-23 14:11

Robot süpürgeden masaj aletine: İşte çalışan annelerin hayatını kolaylaştıracak Anneler Günü hediyeleri

Anneler Günü yaklaşıyor ve anneniz ya da anneniz gibi sevdiğiniz kişi için özel bir hediye seçmek istiyorsunuz ama ne alacağınıza karar veremiyor musunuz? Özellikle çalışan anneler için hediye seçimi biraz zor olabilir. Bu yüzden, annenize sevginizi gösterebileceğiniz hediye önerilerimizle sizin için işi kolaylaştırdık. Çalışan anneler için özel olarak seçtiğimiz birbirinden farklı hediye fikirleri arasından tercih yaparak annenize en uygun hediyeyi verebilirsiniz.

Kadin 10-05-23 03:40

Anneler Günü 2023 tarihi: Anneler Günü ne zaman, ayın kaçında? Alternatif hediye önerileri!

Anneler Günü, annelerine sevgi, özveri ve fedakarlıklarına olan takdiri en iyi şekilde dile getirmek isteyen kişiler tarafından merak edildi. Bu özel ve anlamlı günde annesinin yüzünde tebessüm oluşturup onu ne kadar sevdiğini ifade etmek isteyenler aldıkları hediyelerle sürpriz yapacak. Peki, Anneler Günü ne zaman, ayın kaçında? İşte, alternatif hediye önerileri ve 2023 Anneler Günü tarihi...

Haber 08-05-23 14:02

Anneler Günü ne zaman 2023? Bugün Anneler Günü mü, Mayıs'ın kaçıncı haftası kutlanıyor? İşte en güzel hediye önerileri...

Anneler Günü tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu özel ve anlamlı günde annesinin yüzünde tebessüm oluşturup onu ne kadar sevdiğini ifade etmek isteyenler aldıkları hediyelerle sürpriz yapacak. Peki, Anneler Günü ne zaman 2023? Bugün Anneler Günü mü, Mayıs'ın kaçıncı haftası kutlanıyor? İşte en güzel hediye önerileri...

Haber 07-05-23 14:24

2023 ANNELER GÜNÜ: Anneler Günü hangi ayda, ne zaman? Anneler Günü neden kutlanır?

Anneler Günü yaklaştıkça konu ile ilgili aramalar hız kazandı. Annelerine hediye almak için araştırmalara başlayan kullanıcılar, tarihi kaçırmak istemiyor. Peki, tarihçesi oldukça eskilere dayanan ve dünya çapında farklı günlerde kutlanan Anneler Günü hangi ayda, ne zaman? Anneler Günü neden kutlanır?

Haber 28-04-23 21:57

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu! 'Annem karne hediyesi et aldı' Akşener'den dikkat çeken sözler: Kasaptan 3 parça pirzolayı...

Milyonlarca çocuk karne sevincini yaşarken karnesini alan ve annesinin kendisine verdiği hediyeyi söylenen bir çocuk, görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasıyla çok konuşuldu. Kasapta çekilen görüntülerde karnesini alan küçük çocuğun "Annem karne hediyesi et aldı" sözleri gündem yaratmıştı. Bu sözlerle ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de dikkat çeken açıklamalar geldi. Akşener "3 parça pirzolayı çocuğuna hediye alan anneler var" şeklinde konuştu.

Haber 21-01-23 15:38

Öğretmenler günü için en güzel hediye: Reçelli kalpli kurabiye tarifi! Akışkan kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Öğretmenler gününde biricik öğretmeninize ne hediye edeceğinizi düşünüyorsanız kalpli kurabiyeler en doğru tercih olabilir! Tüm sevginizi yansıtacağınız bu kalpli kurabiyeler hem görünüm hem de lezzet olarak favori atıştırmalıklarınız arasında bulunacak. Üstelik bu tarifi sevgililer günü, anneler günü ve doğum gününde de yapabilirsiniz. Evde reçelli kalpli kurabiye nasıl yapılır? Merak ediyorsanız bu kurabiye tarifini denemelisiniz.

Yemek 24-11-22 14:03

Babalar Günü alışverişi geçen yıla göre yüzde 41 arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği Kurucu Üyesi ve Projesoft CEO'su Yüksel Eminoğlu: - "Satın alınan hediye adetlerinde yüzde 11'lik bir artış mevcut. İller bazında baktığımızda en çok artışı Bursa ve İzmir ilinde görüyoruz" - "Anneler Günü'ndeki hediyelerin babalara göre yüzde 29 daha pahalı olduğunu görebiliyoruz"

Yurthaber 22-06-22 10:30

Babalar Günü ne zaman? 2022 Babalar Günü hangi gün kutlanacak? İşte Babalar Günü tarihçesi...

Babalar Günü'nün ne zaman kutlanacağı merak ediliyor. Anneler Günü'nden sonra kutlanan Babalar Günü yaklaşırken hediye alışverişleri de sürüyor. Pek çok ülkede her sene Haziran ayında kutlanan Babalar Günü'nün tarihi merak ediliyor. Peki Babalar Günü ne zaman? 2022 Babalar Günü hangi gün kutlanacak? İşte merak edilenler...

Haber 26-05-22 11:15

Sadece Anneler Günü değil zaman fark etmeksizin annenize hediye edebileceğiniz elektrikli ev aleti önerileri

Annenize sevginizi belli etmenin en kolay yolu güzel bir hediye almaktan geçiyor. Hediye almak içinse Anneler Günü gibi özel bir zamanı beklemeniz gerekmiyor. Siz de annenize duyduğunuz sonsuz sevgiyi her an göstermek istiyor ve bunun için güzel bir hediye almak istiyorsanız elektrikli ev aletlerini tercih edebilirsiniz. Hangi ürünleri seçeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız üzülmeyin. Birbirinden kaliteli önerilerin yer aldığı listemize göz atabilirsiniz!

Haber 10-05-22 17:38

Anneler Günü bugün mü? Anneler Günü nasıl ortaya çıktı? Ne zamandan beri kutlanıyor?

Anneler Günü bugün mü? sorusunun yanıtı, annelerinin yüzünü güldürmek ve onların kendileri için ne kadar özel olduğunu hissettirmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi, hediye ve mesaj göndermek için internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Anneler Günü bugün mü? Anneler Günü nasıl ortaya çıktı? Ne zamandan beri kutlanıyor? sorularının yanıtı ve bu özel güne dair merak edilenler haberimizde...

Haber 08-05-22 00:14

ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ! Anneler günü evde nasıl kutlanır? Anneler gününde evde ne yapılabilir?

Anneler gününe özel aramalar anneler günü yaklaştıkça hızlanmaya başladı. Anneler günü tüm dünyada büyük bir sevgi ile kutlanmaktadır. Anneler günü her yıl unutulmadan kutlanmaktadır. Anneler, anneler gününde büyük bir hediye beklemez ama onu düşündüğünüzü belli edecek küçük bir hediye de hiç fena olmaz. Anneler gününde annelerimize evde ne hediye hazırlayabiliriz? Anneler gününde annelere ne hediye edilir? İşte detaylar!

Haber 06-05-22 15:29

Diyarbakırlı anne zihinsel engelli 4 çocuğuna sevgiyle bakıyor

Ev hanımı 6 çocuk annesi Gülten Kaya, zihinsel engelli 4 çocuğunun ihtiyacını şefkatle ve özveriyle karşılıyor - Anne Kaya: - "Çocuklarım kolum kanadım, her şeyim. 'Anneler Günü' gelince çocuklarıma ben hediye almak istiyorum, çocuklarım dünyadaki en büyük hediyem"

Yurthaber 06-05-22 13:07

Anneler Günü hediyelerinde en güzel ve anlamlı seçenekler! 2022 Anneler Günü'nde ne hediye alınır?

Anneler Günü hediyeleri, yaklaşan Anneler Günü öncesinde birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Annelerine veya eşlerine hediye almakta zorlanan kişiler için, en güzel Anneler Günü hediye önerilerini araştırdık. Siz de güzel ve zarif hediyelerle sevdiklerinizin Anneler Günü'nü kutlayabilirsiniz. Peki, Anneler Günü'nde ne hediye alınır? İşte Anneler Günü hediyelerinde en güzel seçenekler.

Haber 06-05-22 12:36

Türk Telekom’dan Anneler Günü’ne özel cihaz kampanyası

Türk Telekom, kampanya dahilinde evde internet ve mobil müşterilerine sunduğu iki özel teklifle sevdiklerine hediye alma imkanı tanıyor

Yurthaber 06-05-22 10:45

Migros ile her bütçeye uygun anneler günü kutlaması

Migros parfümden makyaj malzemesine, elektrikli küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine, kişisel bakım ürünlerinden çiçek ve çikolataya kadar binlerce çeşit üründe birçok farklı oranda indirim uygulayarak, her bütçeye uygun hediye alternatifleri sunuyor

Yurthaber 05-05-22 10:45

Ramazan Bayramı ve Anneler Günü'ne özel hediye fırsatları Teknosa'da

Çifte kutlama fırsatları kapsamında 4-10 Mayıs'ta HP Laptop 4H251EA satın alanlar Preo tablete bin lira indirimli fiyatla sahip oluyor

Yurthaber 28-04-22 11:04

Hiçbir annenin hayır diyemeyeceği basit ama etkili Anneler Günü hediyesi önerileri

Anneniz bu dünyada sizi en çok düşünen kişi. En mutlu anlarınızda, zor zamanlarınızda hep yanınızda yer alır. Siz de bu Anneler Günü'nde güzel bir hediye ile annenizi mutlu etmek istiyor ama ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız üzülmeyin. Hiçbir annenin "Hayır." diyemeyeceği birbirinden kaliteli armağanları sizler için araştırdık. Bu ürünlerin neler olduğunu merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Kadin 25-04-22 16:07

Anneler Günü için bir şey istemiyorum diyen annelere en güzel ve kullanışlı hediye önerileri

Hayattaki en büyük destekçiniz hiç kuşkusuz anneniz. Her adımınızda arkanızda duran ve sizi destekleyen annenize olan borcunuzu kolay kolay ödeyemezsiniz ancak sizi koşulsuz seven annenizi mutlu etmek için ona Anneler Günü'nde güzel bir hediye alabilirsiniz. Hediye seçmekte zorlanıyor ve hangi hediyeyi alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız üzülmeyin. Birbirinden farklı ve kullanışlı ürünleri sizler için araştırdık.

Kadin 22-04-22 11:27

Anneler Günü'ne şimdiden hazırlık yapanlar için her gün kullanılabilecek hediye önerileri

Özel günlerde sevdiklerinize hediye vermek ne kadar güzelse o hediyeyi seçmek de bir o kadar zor olabiliyor. Ancak bu kişi annenizse onun neyi sevdiğini, her gün neleri kullandığını sizden daha iyi kimse bilemez. Öyleyse Anneler Günü hediyesine şimdiden karar vermek isteyenlere özel listelediğimiz, annelerin her gün kullanabileceği hediye önerilerini keşfetmeye hazır mısınız? Robot süpürge, masaj aleti gibi birbirinden farklı kategorilerdeki ürünler için okumaya devam edin!

Kadin 15-04-22 14:33

'Anneler Günü için anneme araba alacağım, terfi ettim sanıyor ama... '

Çıplak fotoğraflarını satarak geçimini sağlayan yetişkin bir model olan Frances Bentley, annesine bir araba hediye edeceğini ancak annesinin onun parayı ne şekilde kazandığından haberdar olmadığını iddia etti.

Trend 26-03-22 13:18

Şeyma Subaşı'na zengin sevgilisinden pahalı hediye!

Son dönemde gerek özel hayatı gerek paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Ibiza tatiline devam ediyor. Zengin sevgilisi Subaşı'na öyle bir Anneler Günü hediyesi aldı ki...

Magazin 10-05-21 10:15

Sivas'ta Kovid-19'la mücadelede görev alan hemşireler, Anneler Günü'ne özel video klip hazırladı

Koronavirüs tedavisi gören annelere gül hediye eden hemşireler, o anları "annem" şarkısı eşliğinde klip haline getirdi

Yurthaber 09-05-21 11:26

OGM Anneler Günü'ne özel Annemin Ağacı kampanyası nedir? Annemin Ağacı kampanyasına fidan bağışı nasıl ve nereden yapılır?

Vatandaşlar Anneler Günü'nde Annemin Ağacı kampanyası hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM), Anneler Günü'nde annelerine anlamlı bir hediye vermek isteyenler kişiler için başlattığı bu kampanya hakkındaki detaylar merak ediliyor. Peki OGM Anneler Günü'ne özel Annemin Ağacı kampanyası nedir? Annemin Ağacı kampanyasına fidan bağışı nasıl ve nereden yapılır? İşte yanıtı...

Haber 09-05-21 11:21

Anneler Günü'ne özel şiirler| Anneler Günü'ne özel kısa şiirler

Anneler günü geldi çattı. Her Mayıs ayının ikinci Pazar gününde en değerli varlığımız olan annelerimizi mutlu etmek ve özel hissetmelerini sağlamak için onlara sevgimizi belli ediyor ve hediyeler alıyoruz. Kimileri ise anneler gününde ona özel bir şiir hediye etmek için en güzel anneler günü şiirlerini araştırıyor. İşte, Anneler Günü'ne özel kısa anneler günü şiirleri...

Haber 09-05-21 01:15

Vodafone'dan Anneler Günü'ne özel kampanya

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Selen Ertem: - "Annelerine teknolojik bir hediye almak isteyen müşterilerimiz için telefondan bluetooth kulaklığa, akıllı saatten akıllı süpürgeye, toplam 23 cihazda 490 TL'ye varan indirimler sunuyoruz"

Yurthaber 07-05-21 12:07

Huawei'den Anneler Günü için hediye alternatifleri

Marka, bu yılki Anneler Günü için müşterilerine Huawei Watch Fit Elegant, Huawei Band 6 ve FreeBuds 4i ürünlerini öneriyor

Yurthaber 06-05-21 12:52

En farklı ve anlamlı anneler günü hediyeleri neler? İşte birbirinden özel anneler günü hediye fikirleri...

Her sene Mayıs'ın ikinci haftası kutlanan Anneler Günü 2021 senesi için yaklaşırken, vatandaşlar için hediye önerilerini araştırmaya başladı. Önemli gün ve haftalar arasında yer alan Anneler Günü'nde annelere, eşlere çeşitli hediyeler alınıyor ve özel mesajlar yollanıyor. Peki en farklı ve anlamlı anneler günü hediyeleri neler? İşte birbirinden özel anneler günü hediye fikirleri...

Haber 04-05-21 16:37

Anneler Günü için en güzel hediye fikirleri | Anneme bu yıl ne alabilirim?

Anneler Günü için yaşı kaç olursa olsun milyonlarca kişi anneme bu yıl ne alabilirim sorusunun cevabını arıyor. Elbette ki anneler sadece sevilmek ister ama Anneler Günü için en güzel hediye fikirleri de onların yüzünü daha bir güldürmüyor değil…

Haber 04-05-21 16:13

Multinet Up, MultiGift ile Anneler Günü'nde de şirketlerin yanında olacak

Doğum günü, evlilik, satış motivasyon, yılbaşı hediyelerinde, kıdem ödüllerinde ve sosyal yardım uygulamalarında tercih edilen MultiGift, Anneler Günü'nde de en avantajlı kurumsal hediye olarak ön plana çıkıyor

Yurthaber 04-05-21 15:43

2021 Anneler günü için hediye önerileri neler? İşte en güzel anneler günü hediye fikirleri...

Vatandaşlar 2021 Anneler Günü için hediye önerilerini araştırmaya başladı. Önemli gün ve haftalar arasında bulunan Anneler Günü her yıl Mayıs ayında kutlanıyor. Annelere, eşlere hediyeler alınan bu özel günde çeşitli mesajlar da yollanıyor. Peki Anneler günü için hediye önerileri neler? 2021 Anneler Günü ne zaman kutlanacak? İşte 2021 yılı için en güzel anneler günü hediye fikirleri...

Haber 01-05-21 15:32

Anneler Günü için hediye önerileri

Anneler günü ülkemizde her Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanır. Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte annesini, Anneler Günü'nde mutlu etmek isteyenler hediye önerilerini araştırıyor. İşte, en güzel anneler günü hediye önerileri...

Haber 28-04-21 21:19

Morhipo'dan Anneler Günü için binlerce hediye seçeneği

Morhipo'dan Anneler Günü için binlerce hediye seçeneği

Yurthaber 28-04-21 11:12

Edenred Türkiye'den Anneler Günü'ne özel hediye çekleri

Edenred Türkiye'den Anneler Günü'ne özel hediye çekleri

Yurthaber 27-04-21 10:43